Weet wat je zoekt en wilt, ook op en met LinkedIn?

Weet wat je zoekt en wilt, ook op en met LinkedIn?

Het klinkt voor sommigen misschien logisch of simpel maar toch merk ik in mijn LinkedIn trainingen dat dit best een lastig issue is. Iets waar ik vaker tegenaan loop en mensen probeer mee te helpen. En waar ik mij vaak meer business of loopbaancoach voel dan een netwerktrainer ?

Op Linkedin ga jij jezelf profileren en je netwerk opbouwen en onderhouden. Je gaat bezig met berichten en eventueel artikelen. Kortom, je komt en bent in beeld en zichtbaar. Voor anderen, ook voor je doelgroep.

Dan is het de grote uitdaging om ook te laten zien wie jij bent. Wat je doet en waar je voor staat. Of wat je zoekt of kunt betekenen. Essentiele vragen en zaken die je probeert terug te laten komen in jouw profilering. Voor meer zichtbaarheid, herkenbaarheid en vindbaarheid.

Toch worstelen mensen daar nog mee. Dit blijkt niet altijd zo eenvoudig te zijn. Ook om het op een krachtige en aantrekkelijke manier te verwoorden en laten zien. Om het over de bühne te krijgen. Of zelfs een drempel te nemen, soms is het ook bescheidenheid of voorzichtigheid. Soms ook onwetendheid.

Herken je dit?
Hoe kijk jij hier tegenaan?

Ik hoor het graag.
Groet,
Anton

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download hier mijn LinkedIn e-book met tips

Een verzameling van tips en adviezen over het inrichten en inzetten van LinkedIn profiel, pagina en het gebruik van LinkedIn.

Schrijf je in voor een LinkedIn training of voor coaching

Heb jij interesse in een persoonlijke 1 op 1 coaching LinkedIn? Of in een incompany LinkedIn training voor jouw bedrijf of afdeling?