“Anton heeft een heldere werkwijze en kent alle ins en outs voor een professioneel LinkedIn profiel. Door zijn prettige manier van samenwerken geeft hij inzicht en werk je samen aan een optimaal resultaat.

Anton is voor mij een verlengstuk van mijn loopbaancoachingstraject. Ik kan Anton zeker aanbevelen”.

“Hoe fijn is het om iemand te vinden die oprecht geïnteresseerd is in je bedrijf en daar zijn workshop naar aanpast zodat iedereen er het maximale kan uithalen. Anton houdt continue de vinger aan de pols door contact op te nemen en te informeren naar de gang van zaken zonder daarbij opdringerig te zijn. Al met al een heel prettig en kundig persoon die jouw LinkedIn niveau op een duidelijke wijze naar een hoger level tilt”.

“Vanaf het eerste contactmoment met Anton was het vertrouwen aanwezig en was het prettig schakelen. In een aparte sessie heb ik samen met Anton de behoeften van Reinders aangegeven en daarop hebben we samen de training inhoud gegeven. Deze persoonlijke coaching heb ik echt als een meerwaarde ervaren. De LinkedIn training zelf was professioneel, informatief en praktisch tegelijk”.

atHoning

athoning is Anton Honing uit Wijchen (Gelderland).

Mijn missie is om “online meerwaarde” te bieden voor particulieren en bedrijven. Door online support te bieden in de vorm van advies, training, coaching, scan, inrichting, beheer en support.

Ik help graag mensen, draag graag kennis en vaardigheden over en zoek naar de verbinding. Ik neem voor bedrijven ook graag werk uit handen zodat jij met je core-business bezig kunt blijven.

Medio 2020 ben ik ook gestart met het aanbieden van online trainingen in samenwerking met een partner. Zie mijn aanbod op de pagina online trainingen.

Tegenwoordig draait veel om netwerken en verbinden. Mensen en bedrijven met elkaar in contact brengen. En kijken of ze iets voor elkaar kunnen betekenen. Verbinden en binden.

Met kansen op meer naamsbekendheid, vindbaarheid en een sterker online imago. Kansen dus op een groter en sterker netwerk en meer relevante en interessante contacten. En door in gesprek te raken met je doelgroep.

Voor het vinden en binden en (nieuwe) klanten voor jouw bedrijf.

Voor het versterken van je loopbaan of het vinden van een nieuwe baan of opdracht.

✓ Anton Honing (18-02-1966) is met atHoning sinds 2014 actief als trainer/coach LinkedIn en Social Media (website) Support.

✓ Sinds juli 2020 bied ik ook online trainingen aan.

✓ atHoning staat voor “bij (@) Honing” en bevat tevens mijn voorletters Antonius Theodorus.

✓ Ik werk vanuit Wijchen bij Nijmegen. Mijn werkgebied omvat heel Nederland en Vlaanderen.

Anton

Mijn aanpak is persoonlijk en praktisch.

Ik krijg vaak terug dat ik een benaderbaar, behulpzaam, gedreven en enthousiast persoon ben. Iemand die oprechte belangstelling en interesse toont in mensen en bedrijven. Want dan krijg je pas de beste resultaten. Het draait om jouw imago, jouw reputatie. Oftewel jouw merk, ook  voor particulieren!

Ik geloof dat iedereen online kansen kan pakken. Door het sterk en slim in te zetten. Maar je moet die kansen wel zelf pakken. Vaak een kwestie van goed aanpakken, soms een drempel nemen. En mogelijk ook uit je comfort zone komen. Daar help ik je mee.

Ik ben niet iemand van de ellenlange of gedetailleerde plannen en documenten. Het is vooral een kwestie van goed voorbereiden, aanpakken en doen. Ik zie mezelf dan ook als een “stok achter de deur” voor jouw bedrijf.

Ik ga doelgericht en resultaatgericht te werk. Afgestemd op je doelstellingen en voorkeuren. Ik neem je graag mee op de digitale snelweg. Vaak is die drempel helemaal niet zo groot als je misschien denkt!

Ik bied naast offline training, coaching en beheer nu ook online trainingen aan. Sinds de coronacrisis blijkt dat het online leren en werken nog belangrijker is geworden. Ook online netwerken en profileren. Daar speel ik op in met een breder aanbod.

Want tegenwoordig kun en mag je daar niet ontbreken, de wereld wordt steeds meer online, niet?

LINKEDIN
Als je Linkedin slim en sterk inzet, creëer je kansen!

SOCIAL MEDIA
Zet Social Media krachtig in om in beeld te komen bij je doelgroep!

Interview De Gelderlander (2015)

Kan ik iets voor jou betekenen?

Als je Linkedin en Social Media slim en sterk inzet, creëer je kansen!

5 + 15 =

Alle diensten

LinkedIn Support

Als je Linkedin slim en sterk inzet, creëer je kansen!

Voor particulieren en bedrijven.

 

Social Media Support

Zal ik jouw Social Media (en website) uit handen nemen?

Voor ZZP, MKB en stichtingen/verenigingen.