Anton is voor mij een verlengstuk van mijn loopbaancoachingstraject. Ik kan Anton zeker aanbevelen”.

“Hoe fijn is het om iemand te vinden die oprecht geïnteresseerd is in je bedrijf en daar zijn workshop naar aanpast zodat iedereen er het maximale kan uithalen.

“Vanaf het eerste contactmoment met Anton was het vertrouwen aanwezig en was het prettig schakelen. 

“Gedurende de lessen heb ik Anton als een zeer bevlogen docent ervaren. Zijn passie voor LinkedIn is geweldig om te ervaren. Het bijzondere aan Anton is dat hij meer geeft dan je verwacht. 

Hier zijn wij erg tevreden over, wij hebben al langere tijd in de gaten dat een goed LinkedIn opzet zeker vruchten afwerpt. Daarom huren wij Anton in om ons maandelijks te ondersteunen.

athoning is Anton Honing uit Wijchen (Gelderland).

Ik ben van 1966 en iemand met veel werk- en levenservaring. Getrouwd en 3 zoons. In mijn vrije tijd ben ik actief of bezig met voetbal, gezin, fietsen, tennis, Köln en soms ook mijn eigen bedrijf. Ik help graag mensen, draag graag kennis en vaardigheden over en zoek naar de verbinding. Ik neem voor bedrijven graag werk uit handen zodat jij met je corebusiness bezig kunt blijven. Tegenwoordig draait veel om netwerken en verbinden. Mensen en bedrijven met elkaar in contact brengen. En kijken of ze iets voor elkaar kunnen betekenen. Verbinden en binden.

Ik geloof in de kracht van netwerken en verbinden, jij ook?

Waarom atHoning?

Omdat mijn aanpak praktisch, persoonlijk en productief is. Ik werk doelgericht en ben gedreven. Mijn enthousiasme en kennis wil ik op jou overbrengen. Mensen vinden mij benaderbaar en geïnteresseerd. En behulpzaam, bevlogen en betrokken. Ik ben niet iemand van allerlei loze beloften en mooie verhalen. Het komt echt niet vanzelf aanwaaien zoals enkele van mijn vakgenoten je beloven en aanbieden. Je moet er namelijk wel iets voor doen en het slim en sterk oppakken. En aan de gang blijven, ik kan jouw  “stok achter de deur zijn”. Hier help ik je bij maar uiteindelijk zit jij achter het stuur, niet?

Kan ik iets voor jou betekenen?

Als je Linkedin en Social Media slim en sterk inzet, creëer je kansen!

10 + 2 =