atHoning

athoning is Anton Honing uit Wijchen (Gelderland).

Mijn missie is om “online meerwaarde” te bieden voor particulieren en bedrijven. Door online support te bieden in de vorm van advies, training, coaching, scan, inrichting, beheer en support.

Ik help graag mensen, draag graag kennis en vaardigheden over en zoek naar de verbinding. Ik neem voor bedrijven ook graag werk uit handen zodat jij met je core-business bezig kunt blijven. Zowel offline als online om online meer kansen te pakken. Sinds juli 2020 ben ik ook gestart met het aanbieden van online trainingen in samenwerking met een partner. Momenteel ben ik mijn aanbod aan het uitbreiden omdat ik iedereen met LinkedIn op deze manier wil helpen.

Tegenwoordig draait veel om netwerken en verbinden. Mensen en bedrijven met elkaar in contact brengen. En kijken of ze iets voor elkaar kunnen betekenen. Verbinden en binden.

Met kansen op meer naamsbekendheid, vindbaarheid en een sterker online imago. Kansen dus op een groter en sterker netwerk en meer relevante en interessante contacten.

Voor het vinden en binden en (nieuwe) klanten voor jouw bedrijf.

Voor het versterken van je loopbaan of het vinden van een nieuwe baan of opdracht.

✓ Anton Honing (18-02-1966) is met atHoning sinds 2014 actief als trainer/coach LinkedIn en Social Media (website) Support.

✓ Sinds juli 2020 bied ik ook online trainingen aan.

✓ atHoning staat voor “bij (@) Honing” en bevat tevens mijn voorletters Antonius Theodorus.

✓ Ik werk vanuit Wijchen bij Nijmegen. Mijn werkgebied omvat heel Nederland en Vlaanderen.

Anton

Mijn aanpak is persoonlijk en praktisch.

Ik krijg vaak terug dat ik een benaderbaar, behulpzaam, gedreven en enthousiast persoon ben. Iemand die oprechte belangstelling en interesse toont in mensen en bedrijven. Want dan krijg je pas de beste resultaten. Het draait om jouw imago, jouw reputatie. Oftewel jouw merk, ook  voor particulieren!

Ik geloof dat iedereen online kansen kan pakken. Door het sterk en slim in te zetten. Maar je moet die kansen wel zelf pakken. Vaak een kwestie van goed aanpakken, soms een drempel nemen. En mogelijk ook uit je comfort zone komen. Daar help ik je mee.

Ik ben niet iemand van de ellenlange of gedetailleerde plannen en documenten. Het is vooral een kwestie van goed voorbereiden, aanpakken en doen. Ik zie mezelf dan ook als een “stok achter de deur” voor jouw bedrijf.

Ik ga doelgericht en resultaatgericht te werk. Afgestemd op je doelstellingen en voorkeuren. Ik neem je graag mee op de digitale snelweg. Vaak is die drempel helemaal niet zo groot als je misschien denkt!

Ik bied naast offline training, coaching en beheer nu ook online trainingen aan. Sinds de coronacrisis blijkt dat het online leren en werken nog belangrijker is geworden. Ook online netwerken en profileren. Daar speel ik op in met een breder aanbod.

Want tegenwoordig kun en mag je daar niet ontbreken, de wereld wordt steeds meer online, niet?

LINKEDIN
Als je Linkedin slim en sterk inzet, creëer je kansen!

SOCIAL MEDIA
Zet Social Media krachtig in om in beeld te komen bij je doelgroep!

Interview De Gelderlander (2015)

De 5 P’s van Anton?

  • Persoonlijk
  • Praktisch
  • Productief
  • Professioneel
  • Prikkelend

 

Kan ik iets voor jou betekenen?

Als je Linkedin en Social Media slim en sterk inzet, creëer je kansen!

13 + 11 =

Alle diensten

LinkedIn Support

Als je Linkedin slim en sterk inzet, creëer je kansen!

Voor particulieren en bedrijven.

 

Social Media Support

Zal ik jouw Social Media (en website) uit handen nemen?

Voor ZZP, MKB en stichtingen/verenigingen.