“Anton heeft een heldere werkwijze en kent alle ins en outs voor een professioneel LinkedIn profiel.

Door zijn prettige manier van samenwerken geeft hij inzicht en werk je samen aan een optimaal resultaat.

Anton is voor mij een verlengstuk van mijn loopbaancoachingstraject. Ik kan Anton zeker aanbevelen”.

“Hoe fijn is het om iemand te vinden die oprecht geïnteresseerd is in je bedrijf en daar zijn workshop naar aanpast zodat iedereen er het maximale kan uithalen.

Anton houdt continue de vinger aan de pols door contact op te nemen en te informeren naar de gang van zaken zonder daarbij opdringerig te zijn. Al met al een heel prettig en kundig persoon die jouw LinkedIn niveau op een duidelijke wijze naar een hoger level tilt”.

“Vanaf het eerste contactmoment met Anton was het vertrouwen aanwezig en was het prettig schakelen. In een aparte sessie heb ik samen met Anton de behoeften van Reinders aangegeven en daarop hebben we samen de training inhoud gegeven.

Deze persoonlijke coaching heb ik echt als een meerwaarde ervaren. De LinkedIn training zelf was professioneel, informatief en praktisch tegelijk”.

“Gedurende de lessen heb ik Anton als een zeer bevlogen docent ervaren. Zijn passie voor LinkedIn is geweldig om te ervaren. Het bijzondere aan Anton is dat hij meer geeft dan je verwacht. Een docent die ik iedereen van harte kan aanbevelen.

Ik zou zeggen: ‘Maar gebruik van zijn kennis en leer LinkedIn tot in de puntjes gebruiken.”

atHoning

athoning is Anton Honing uit Wijchen (Gelderland).

Ik ben 55 jaar en iemand met veel werk- en levenservaring. Getrouwd met 3 zoons.

In mijn vrije tijd ben ik actief of bezig met voetbal, gezin, fietsen, tennis, Köln en soms ook mijn eigen bedrijf 🙂

Ik help graag mensen, draag graag kennis en vaardigheden over en zoek naar de verbinding. Ik neem voor bedrijven ook graag werk uit handen zodat jij met je corebusiness bezig kunt blijven.

Tegenwoordig draait veel om netwerken en verbinden. Mensen en bedrijven met elkaar in contact brengen. En kijken of ze iets voor elkaar kunnen betekenen. Verbinden en binden.

Ik geloof in de kracht van netwerken en verbinden, jij ook?

Waarom atHoning?

Omdat mijn aanpak praktisch, persoonlijk en productief is. Ik werk doelgericht en ben gedreven. Mijn enthousiasme wil ik op jou overbrengen.

Mensen vinden mij benaderbaar en geïnteresseerd. En behulpzaam, bevlogen en betrokken. Ik ben niet iemand van allerlei loze beloften en mooie verhalen. Het komt echt niet vanzelf aanwaaien zoals enkele van mijn vakgenoten je beloven en aanbieden.

Je moet er namelijk wel iets voor doen en het slim en sterk oppakken. En aan de gang blijven, ik kan je “stok achter de deur zijn”. Hier help ik je bij maar uiteindelijk zit jij achter het stuur, niet?

Kan ik iets voor jou betekenen?

Als je Linkedin en Social Media slim en sterk inzet, creëer je kansen!

5 + 4 =

Alle diensten

LinkedIn Support

Als je Linkedin slim en sterk inzet, creëer je kansen!

Voor particulieren en bedrijven.

 

Social Media Support

Zal ik jouw Social Media (en website) uit handen nemen?

Voor ZZP, MKB en stichtingen/verenigingen.