Social Media Beheer

Social Media met minimale inspanning inzetten maar wel aan het stuur blijven zitten!

Voor MKB en Zelfstanding ondernemers.

“Zonder Social Media zijn we niet of nauwelijks zichtbaar en kent men ons bedrijf misschien niet. Zonder zichtbaarheid hebben we ook bijna geen bestaansrecht.”

Zal ik het maandelijks Social Media beheer voor jouw bedrijf doen?

Te druk!

Jij wilt met jouw bedrijf op Social Media actief zijn maar komt daar niet of nauwelijks aan toe. Vaak omdat het te druk is. Of omdat er veel andere dingen spelen die aandacht behoeven. Ook kan het zijn dat Social Media voelt als een drempel en je daar te weinig in thuis bent. Natuurlijk is je vrije tijd heilig, daar wil jij niet continu met Social Media bezig zijn, niet?

En je bent echt niet de enige. Daar lopen veel ondernemers en bedrijven tegenaan. Netwerken en zichtbaar zijn op Social Media kost nu eenmaal tijd en energie. Het vergt aandacht. Nog los van een strategie en juiste focus. En het heeft geen zin om het er een beetje bij of naast te doen, dat gaat niet werken!

 

Samen doen!

Mijn ervaring is dat het inzetten van Social Media kanalen voor een bedrijf pas echt succesvol is, en kansen biedt, als je dit ook echt aandacht geeft en er tijd en energie in blijft stoppen. En vooral vol blijft houden, ik noem het niet voor niets altijd duursport of een marathon.

En daar ga ik jouw bedrijf bij helpen en ondersteunen. En grotendeels ontzorgen. Zodat jij je op de corebusiness en andere werkzaamheden kunt blijven richten. Dat doen we op een strategische manier passende bij je doelstellingen en gericht op je doelgroep.

We stemmen regelmatig even kort af en ik hou je op de hoogte van de voortgang en resultaten. Meten is weten. En jij blijft zelf de regie houden, zie mij als een “aanjager”, “katalysator” en ook een “stok achter de deur”.

 

Welke Social Media kanalen?

LinkedIn

Facebook

Twitter

Instagram

  De aanpak!

  We analyseren eerst je huidig Social Media kanalen. En gaan dit verder optimaliseren en scherper inrichten. Dat doen we a.d.h.v. van je netwerkstrategie, de persoonlijke behoefte en de doelstelling voor jouw bedrijf. Ook stemmen we dit af met je website. En natuurlijk richten we ons je doelgroep, dat gaan we nader specificeren. Want daar wil je in beeld komen en blijven, niet?

  Met de Social Media profielen en pagina’s gaan we het netwerk versterken en vergroten. Om meer zichtbaar en vindbaar te worden. Voor meer naamsbekendheid, aandacht en interactie. Denk hierbij naast nieuwe contacten ook aan prospects en leads. En vergeet de bestaande klanten en relaties niet, ook daar blijven we aandacht aan geven.

  Ik speel daar met mijn aanpak en aanbod op in. Ik wil jou en jouw bedrijf echt goed leren kennen op een laagdrempelige en open manier en in een positieve en prettige werksfeer. Met een gestructureerde, gedegen en heldere aanpak. En dat gaan we samen ook meten. Waarbij we niet alleen denken maar vooral ook gaan doen. En niet te vergeten soms ook durven, uit je comfort zone komen. We gaan Social Media samen structureel oppakken en inzetten.

  Overigens zal dit niet geautomatiseerd maar persoonlijk gebeuren. Het is dus geen “marketing automation” of een geautomatiseerde “leadgenerator”. Die zijn er genoeg maar dit is niet mijn stijl en aanpak. Ik geloof in een menselijke, persoonlijke benadering en aanpak. Je werkt samen met Anton en niet met een robot!

   

   

  Mijn aanbod!

  Ik ben hiervoor 5 uur per maand voor jouw bedrijf actief, verdeeld over de weken. We spreken namelijk af dat we wekelijks op de Social Media kanalen content (berichten) plaatsen. En maandelijks werken we aan nieuwe volgers en connecties. Zodat we de voortgang en aandacht vast blijven houden.

  Dit is dus een traject in abonnementsvorm. Met een maandelijks tarief. Omdat Social Media duursport is en we er niet voor gaan om snel te willen scoren!

  Concrete resultaten die jij gaat behalen:

  Krachtige en aantrekkelijke profielen en bedrijfspagina, meer aandacht, een groter netwerk, meer zichtbaarheid en vindbaarheid, nieuwe content blijvend inzetten, meer interactie, zoeken en vinden van je doelgroep, in beeld komen bij potentiële klanten en jouw bedrijf en jezelf online sterker en slimmer profileren.

  Gaan wij dit samen oppakken en jouw bedrijf online in de picture brengen en houden?

   

  Nu met een éénmalig introductieaanbod voor € 200,- (normaal tarief € 300, -) exclusief btw.

   

  Dit aanbod geldt voor zelfstandig ondernemers en klein MKB.

  Let op: Dit aanbod is exclusief de inrichting/optimalisatie van profielen en bedrijfspagina’s.

  Hiervoor geldt een éénmalige investering van € 350,- excl. btw.

   

  Neem hier contact met mij op om je aan te melden.

  * Dit is een traject met een minimale looptijd van 1 jaar en jaarlijks opzegbaar.

  * Er zijn 2 live online contactmomenten voor afstemming en input.

  * 1x per jaar kom ik persoonlijk bij je langs voor kennismaking en afstemming.

  Of wil jij weten hoe jouw bedrijf er nu op Social Media voor staat? Vraag dan, tegen een aantrekkelijk tarief, een QuickScan aan.

  Social Media support door atHoning bestaat uit:

  ✓ Scannen en Analyseren

  ✓ Inrichten en Optimaliseren

  ✓ Beheer en Monitoren

  ✓ Content Beheer

  ✓ Website beheer

  *** ik werk ook samen met een vormgever (voor logo’s, visitekaartjes, flyers) en een fotograaf (voor professionele foto’s) ***

  Voor wie is Social Media support interessant?

  ✓ MKB-bedrijven
  ✓ Stichtingen en Verenigingen
  ✓ Zelfstandig ondernemers / ZZP

  *** ik kan jouw bedrijf ook online ontzorgen door Social Media en Website uit handen te nemen ***

  Waarom Social Media support door atHoning?

  • Praktische aanpak
  • Meer zichtbaarheid
  • Betere vindbaarheid
  • Sterker online imago
  • Doelgericht netwerken
  • Contact met je doelgroep
  • Meer kans op business
  • Klantbinding

  Wil jij Social Media voor jouw bedrijf of kantoor sterk inzetten en er zelf bijna geen omkijken naar hebben?

  Neem contact met mij op om de mogelijkheden door te spreken!

  10 + 4 =

  Naast Social Media ook je website laten beheren?

  Inrichten

  Ik wil eerst de basis goed neerzetten voordat je in beeld komt. Want net als bij je huis en kantoor is een goede fundering erg belangrijk.

  Beheer

  Ik noem dit duursport, het is een kwestie van sterk en slim inrichten en opzetten. Maar vooral een kwestie van volhouden en doorzetten.

  Websites

  Social Media en websites versterken elkaar? Naast Social Media kan ik ook je website bijhouden en beheren.