Vooral nu is online zichtbaarheid nog belangrijker, niet?

We merken het nu allemaal en ik dus ook. Offline opdrachten of afspraken (fysiek op locatie) die niet doorgaan of verschoven worden. Daardoor ben ik nog meer dan anders online actief in combinatie met telefonisch en mailcontact.

Ik ben zelf een groot voorstander van offline contact maar natuurlijk ook voor online contact. Niet voor niets ben ik daarin actief en is mijn slogan “online meerwaarde” leveren.

Daarom en ondanks deze crisis wil ik toch van de gelegenheid gebruik maken om het belang en de kansen van online aanwezigheid via Social Media (en website) te benadrukken. Ik zie heel veel mensen en bedrijven die daar nu heel actief en zichtbaar zijn. Maar ook heel veel niet!

Met als belangrijkste redenen om in contact te blijven met hun relaties en doelgroep. Om daar informatie en nieuws uit te kunnen wisselen en in gesprek te blijven. Het gaat nu dus vooral om zichtbaarheid en aandacht voor jou en/of jouw bedrijf.

Daarnaast is het goed voor je naamsbekendheid, je vindbaarheid, je imago en je netwerk. Aspecten die ik zelf ook altijd meeneem in mijn verhaal en aanpak. Die jouw bedrijf en persoon kansen geven.

Dus mocht je hier nu nog meer het belang van zien en daar nu op in willen spelen, ik help je graag.

Wellicht ook voor bedrijven die al langer de stap naar Social Media en LinkedIn willen zetten maar het door omstandigheden hebben uitgesteld. Nu kan juist het moment zijn, niet?

Mijn aanbod (op afstand) bestaat uit:

Bedrijven:

  • Een Social Media scan
  • Het inrichten van Social Media kanalen
  • Het beheren van Social Media
  • LinkedIn profielscan voor medewerker(s)
  • LinkedIn paginascan voor jouw bedrijf
  • Inrichten/optimaliseren van LinkedIn profiel(en) en pagina
  • Linkedin beheer
  • Het inrichten en beheren van je website (in samenwerking met een partner partij)

Particulieren:

  • Een LinkedIn profielscan
  • LinkedIn advies en support voor jouw loopbaan

Het zijn bizarre en moeilijke tijden en je merkt dat onderlinge communicatie fysiek/offline steeds moeilijker en lastiger wordt. Vooral als er een “lockdown” zou komen. Veel bedrijven spelen daar nu op in, ik wil dat met mijn bedrijf atHoning ook doen. Vandaar deze speciale mailing.

Tenslotte wil ik iedereen heel veel sterkte en succes wensen. En wees voorzichtig en alert.

Hartelijke groet,

Anton

Je kunt mij ook via dit contactformulier bereiken en anders natuurlijk via een Social Media PB, mail of telefoon.

anton@athoning.nl
06-11581126

athoning blogartikelen linkedin en social media

#linkedin #training #coaching #trainer #coach #athoning #workshop #online #meerwaarde #wijchen #nijmegen #gelderland #zuidoostnederland #maasenwaal #werkzoekenden #ondernemers #studenten #werkgevers #werknemers #loopbaan #baan #klant #doelgroep #vacature #solliciteren #marketing #sales #werving #acquisitie #netwerken #socialmedia

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download hier mijn LinkedIn e-book met tips

Een verzameling van tips en adviezen over het inrichten en inzetten van LinkedIn profiel, pagina en het gebruik van LinkedIn.

Schrijf je in voor een LinkedIn training of voor coaching

Heb jij interesse in een persoonlijke 1 op 1 coaching LinkedIn? Of in een incompany LinkedIn training voor jouw bedrijf of afdeling?