Wij zoeken jonge salestoppers in de regio ’s-Hertogenbosch/Tilburg!

Voor een groeiend bedrijf in de ICT (documentoplossingen) zoeken wij jonge of startende accountmanagers voor in de buitendienst.

Als accountmanager buitendienst krijg je een “on the job” training. Je start met een binnendienstfunctie om het product en de kennis volledig eigen te maken. Daarna ga je z.s.m. in de buitendienst werken. Eerst onder begeleiding en daarna zelfstandig.

Je komt terecht in jong team van ambitieuze collega’s in regio Waalwijk. En je kunt o.a. een mooie sportieve auto, een laptop en telefoon van de zaak verwachten. Binnen het bedrijf zijn er daarnaast voldoende doorgroeimogelijkheden.

Spreekt dit jou aan? Ken jij een jonge of startende salestopper of verkoper?

Neem voor meer informatie contact op met Anton Honing (mail naar anton@athoning.nl of bel naar 06-11581126). Of vul het contactformulier op mijn website in (www.athoning.nl).

#vacature #sales #accountmanager #verkoper #ict #job #baan #werkzoekend #’sHertogenbosch #denbosch #tilburg #waalwijk #athoning

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download hier mijn LinkedIn e-book met tips

Een verzameling van tips en adviezen over het inrichten en inzetten van LinkedIn profiel, pagina en het gebruik van LinkedIn.

Schrijf je in voor een LinkedIn training of voor coaching

Heb jij interesse in een persoonlijke 1 op 1 coaching LinkedIn? Of in een incompany LinkedIn training voor jouw bedrijf of afdeling?