Stilstand is achteruitgang, niet?

Een blik op de toekomst, uitbreiding van mijn aanbod trainingen.

De crisis had ook voor mij erg veel impact omdat ik niet meer op locatie kon trainen en coachen. Niet meer naar klanten toe en geen nieuwe opdrachten. Tenminste, zo goed als niet!

En dan is het een kwestie van herbezinning. Een pas op de plaats maken en eens goed in de spiegel kijken. Is dit niet het moment waarop je eigenlijk al langer hebt gewacht en al eerder had moeten doen?

Om eerlijk te zijn, ja!

Met mijn eigen bedrijf atHoning heb ik mij als zelfstandig ondernemer lang gefocust op het offline, fysiek aanbieden en verzorgen van trainingen en coaching. Of presentaties en beheer. Daar geloof ik in en dat blijf ik ook zeker doen omdat ik daar nog steeds veel kansen zie. En het past bij mijn concept en mijn persoon.

Maar online is daardoor wel deels blijven liggen. En met mijn slogan “online meerwaarde” moet ik hier wel op inspelen. Daarom heb ik mij de afgelopen maanden gericht op online trainingen. Het bouwen en maken van LinkedIn trainingen die ik kan gaan aanbieden.

En inmiddels is het bijna zover. Ik heb een partij gevonden die bij mij past. Zowel qua structuur en platform maar ook zeker qua samenwerking en ambitie. Zij hebben mij op weg geholpen en ondersteund in de opzet. Ik hecht veel waarde aan een gedegen voorbereiding.

En dat was en is een fikse inspanning. Dat vergt veel afstemming en nieuwe kennis en vaardigheden. Want wat past bij mij en waar zie ik kansen? En hoe kan ik mij onderscheiden in de toch dynamische en wereld van online trainingen, workshops en Webinars? Iets waar ik zorgvuldig en tactisch mee wil omgaan. Maar nog belangrijker is misschien wel dat ik het erg leuk vind om tee doen. Het geeft energie en is goed voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik zie hier nieuwe kansen.

Erg spannend dus, ik ben erg benieuwd naar de ontwikkelingen en resultaten. In ieder geval kan ik zeggen dat ik niet stil heb gezeten. En flink gebuffeld en gezweten (letterlijk en figuurlijk) om dit vorm te geven. Op een manier die mij aanspreekt en toch ook weer net anders is dan vele anderen. De eerste testbevindingen zijn goed ontvangen, dat schept vertrouwen.

Het komt er dus aan…

Hartelijke groet,

Anton

#linkedin #training #coaching #athoning #workshop #online #meerwaarde #wijchen #nijmegen #gelderland #zuidoostnederland #maasenwaal #werkzoekenden #ondernemers #studenten #werkgevers #werknemers #loopbaan #baan #klant #doelgroep #vacature #solliciteren #marketing #sales #werving #acquisitie #netwerken #socialmedia

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download hier mijn LinkedIn e-book met tips

Een verzameling van tips en adviezen over het inrichten en inzetten van LinkedIn profiel, pagina en het gebruik van LinkedIn.

Schrijf je in voor een LinkedIn training of voor coaching

Heb jij interesse in een persoonlijke 1 op 1 coaching LinkedIn? Of in een incompany LinkedIn training voor jouw bedrijf of afdeling?