Sterk onderdeel “Uitgelicht” aan je profiel toevoegen

Voorheen kon je in je profiel onder je Samenvatting ook Media toevoegen. Deze optie zat nogal verborgen en viel minder op dan de aanpassing die nu door LinkedIn is doorgevoerd. Daarom werd er helaas ook minder gebruik van gemaakt.

Voortaan is er in jouw profiel een nieuw onderdeel “Uitgelicht” toegevoegd. Deze is direct onder jouw Info (Samenvatting) te vinden en valt nu veel meer op. Je kunt nu zelfs ook je bijdragen en artikelen (blog) toevoegen. Iets wat voorheen niet kon. Het toevoegen van Links en Documenten/Afbeeldingen/Video blijft gewoon mogelijk. Een zeer goede ontwikkeling. Mijn advies is om hier ook gebruik van te maken.

Als je dit onderdeel nog niet hebt voeg je in jouw profiel dit onderdeel nog toe via “Profielonderdeel toevoegen” en kies Uitgelicht. Klik op het “plus” teken om het onderdeel toe te voegen.

Heb je dit onderdeel Uitgelicht al aan jouw profiel toegevoegd dan ga je naar deze optie toe. Je kunt via het “plusje” dus items toevoegen en via het “potloodje” items bewerken. Hier kun je de items ook schuiven (met de vier streepjes) en de meest interessante naar boven schuiven. Je kunt hier ook de items verwijderen uit Uitgelicht.

Zorg dat je dit onderdeel eerst toevoegt aan je profiel, dan bewerken.

Als je LinkedIn slim en sterk inzet, creëer je kansen!

Hartelijke groet,
Anton

Klik hier voor mijn overige LinkedIn tips.

Klik hier voor mijn bedrijfspagina van atHoning.

athoning linkedin support

#linkedin #training #coaching #trainer #coach #athoning #workshop #online #meerwaarde #wijchen #nijmegen #gelderland #zuidoostnederland #maasenwaal #werkzoekenden #ondernemers #studenten #werkgevers #werknemers #loopbaan #baan #klant #doelgroep #vacature #solliciteren #marketing #sales #werving #acquisitie #netwerken #socialmedia

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download hier mijn LinkedIn e-book met tips

Een verzameling van tips en adviezen over het inrichten en inzetten van LinkedIn profiel, pagina en het gebruik van LinkedIn.

Schrijf je in voor een LinkedIn training of voor coaching

Heb jij interesse in een persoonlijke 1 op 1 coaching LinkedIn? Of in een incompany LinkedIn training voor jouw bedrijf of afdeling?