Open to Work

Sinds kort kun je als werkzoekende (of werknemer die open staat voor een nieuwe uitdaging) zelfs via je profielfoto aangeven dat je zoekende bent. Je krijgt dan namelijk een groene rand met de tekst #opentowork aan je profielfoto toegevoegd.

Heb je deze optie nog niet?
Klik hiervoor op je Profiel en Profielonderdeel toevoegen. Bij het onderdeel Intro/Introductie kies je “Op zoek naar carriérekansen”. Daar kun je dit kiezen en instellen, als je dus kiest voor Delen met alle LinkedIn-leden krijg je automatisch deze groene balk met hashtag toegevoegd. Dus niet als je voor Recruiters kiest!

Ik vind het wel een heel erg opvallende en dominante keuze. Je valt inderdaad erg op met zo’n dikke groene rand om je profielfoto. Ik vraag me af of het niet te opvallend is, gaat het zo niet een beetje op een kermis lijken?

De eerste reacties uit mijn netwerk zijn ook divers. Sommige vinden het geweldig en anderen helemaal niets. Als jij op zoekt bent naar werk zal dit zeker gaan helpen want je valt veel meer op. Maar de vraag is of het ook bij je past en of je op die manier zichtbaar wilt zijn, niet?

Ik ben benieuwd naar de reacties en ontwikkelingen. Je valt in ieder geval wel veel beter op in de zoekresultaten met zo’n profielfoto!

Als je LinkedIn slim en sterk inzet, creëer je kansen!

Hartelijke groet,
Anton

Klik hier voor mijn overige LinkedIn tips.

Klik hier voor mijn bedrijfspagina van atHoning.

athoning linkedin support

#linkedin #training #coaching #athoning #workshop #online #meerwaarde #wijchen #nijmegen #gelderland #zuidoostnederland #maasenwaal #werkzoekenden #ondernemers #studenten #werkgevers #werknemers #loopbaan #baan #klant #doelgroep #vacature #solliciteren #marketing #sales #werving #acquisitie #netwerken #socialmedia

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download hier mijn LinkedIn e-book met tips

Een verzameling van tips en adviezen over het inrichten en inzetten van LinkedIn profiel, pagina en het gebruik van LinkedIn.

Schrijf je in voor een LinkedIn training of voor coaching

Heb jij interesse in een persoonlijke 1 op 1 coaching LinkedIn? Of in een incompany LinkedIn training voor jouw bedrijf of afdeling?