Naam uitspreken (via je profiel)

Ook vers van de pers en ik ben benieuwd of jij deze al hebt gezien en zelfs doorgevoerd. Ik wel. Best een opvallende aanvulling Ik vind dit wel een goede en bruikbare toevoeging. Het is niet storend en makkelijk in te stellen en te gebruiken.

Je kunt het inspreken nog alleen via de LinkedIn app op je mobiel doen. Hiervoor ga je naar je app en kies je linksboven in het scherm (op je foto) voor Profiel weergeven. Dan ga je naar het potloodje rechts naast je profielfoto en daar kun je bij “Uw audio-opname” je naam inspreken. Ik denk ook dat het slim is dit voor alle LinkedIn leden in te stellen. Klik ook op “Bewaar” om het op te slaan.

276

Daarna verschijnt er een “luidspreker icoontje” naast je naam in je profiel. Zowel op de app als de webversie. En daar kan elke bezoeker op klikken en je naam beluisteren.

Probeer het maar eens uit.

Als je LinkedIn slim en sterk inzet, creëer je kansen!

Hartelijke groet,
Anton

Klik hier voor mijn overige LinkedIn tips.

Klik hier voor mijn bedrijfspagina van atHoning.

athoning linkedin support
97

#linkedin #training #coaching #athoning #workshop #online #meerwaarde #wijchen #nijmegen #gelderland #zuidoostnederland #maasenwaal #werkzoekenden #ondernemers #studenten #werkgevers #werknemers #loopbaan #baan #klant #doelgroep #vacature #solliciteren #marketing #sales #werving #acquisitie #netwerken #socialmedia

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download hier mijn LinkedIn e-book met tips

Een verzameling van tips en adviezen over het inrichten en inzetten van LinkedIn profiel, pagina en het gebruik van LinkedIn.

Schrijf je in voor een LinkedIn training of voor coaching

Heb jij interesse in een persoonlijke 1 op 1 coaching LinkedIn? Of in een incompany LinkedIn training voor jouw bedrijf of afdeling?