“Dan ben je 56 en moet je weer naar college”☹

“Dan ben je 56 en moet je weer naar college”☹

Maar niet heus natuurlijk want ik mocht in de mooie collegezaal van de Faculteit Tandheelkunde Radboud Universiteit werken. En wel voor de jaarlijkse LinkedIn workshop voor tandheelkunde studenten die door mijn goede relatie Tijssen cs – accountants & adviseurs uit Malden wordt aangeboden.

En voor het 8e jaar op rij (vanaf 2015) mocht ik daar, namens atHoning (LinkedIn support) in het najaar weer zo’n LinkedIn workshop verzorgen. Een opdracht en samenwerking waar ik zeer trots op en blij mee ben. De studenten die dit organiseren zijn heel gastvrij en hebben elke keer een zeer goede cateraar ingehuurd. Alleen daarom komen wij er al graag 😊

Hierbij wil ik Nanda van Zuijlen en Ben Hubbers van Tijssen cs bedanken en hopelijk gaan volgend jaar voor de 9e keer op rij…

#radbouduniversity#tandheelkunde#linkedin#workshop#athoning#tijssencs#nijmegen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download hier mijn LinkedIn e-book met tips

Een verzameling van tips en adviezen over het inrichten en inzetten van LinkedIn profiel, pagina en het gebruik van LinkedIn.

Schrijf je in voor een LinkedIn training of voor coaching

Heb jij interesse in een persoonlijke 1 op 1 coaching LinkedIn? Of in een incompany LinkedIn training voor jouw bedrijf of afdeling?