LinkedIn vaardigheden/skills weergave nu in categorieën!

Onderwerp: LinkedIn vaardigheden/skills weergave nu in categorieën!

LinkedIn heeft het onderdeel Vaardigheden/Skills een tijd terug aangepast met een onderverdeling in categorieën. Het is even wennen omdat de Vaardigheden voorheen in totaliteit gezamenlijk werden getoond.

Het is nog steeds mogelijk om de Vaardigheden (nu per Categorie) te verschuiven. Dit verschuiven kun je met de “vier streepjes” aan de rechterkant (verslepen met je muis).

Bovenaan worden nog steeds de 3 Topvaardigheden getoond. Door het klikken op een pinnetje kun je de drie Topvaardigheden zelf kiezen (“blauwe kleur”).

Naast de Topvaardigheden zijn bij mij de volgende categorieën ingevoegd:

  • Kennis van de branche
  • Tools en technologieën
  • Sociale vaardigheden
  • Talen
  • Andere vaardigheden
LinkedIn vaardigheden/skills weergave nu in categorieën!

Persoonlijk vind ik de naam Vaardigheden voor dit onderdeel de lading niet dekken. Want denk naast Vaardigheden ook aan Competenties, Kwaliteiten, Talenten. Maar ook aan specialismes en expertises. Allen zijn belangrijk en zinvol om mee te nemen. Omdat je daarop gewaardeerd kunt worden, onderschreven dus.

Het gaat er tenslotte om dat je dit onderdeel sterk vult om jouw persoon krachtig en aantrekkelijk te promoten en profileren. Niet alleen van belang voor je zichtbaarheid/herkenbaarheid maar ook voor je vindbaarheid.

Je kunt maximaal 50 Vaardigheden toekennen, maak daar ook gebruik van. Denk dus breder om er meer te vullen. Pak het heft in eigen hand, laat de vaardigheden niet voor je vullen en wees zelf eigenaar!

Bij dit LinkedIn profielonderdeel Vaardigheden (of breder dus) kunnen je direct contacten (1e graad) deze onderschrijven/endorsen. Hiermee geven ze aan waar jij goed in bent of waar ze jou om waarderen.

Advies is om dit onderschrijven/endorsen wel serieus op te pakken, liefst gemeend. Iets wat helaas niet altijd door iedereen zo wordt gedaan!

Als je LinkedIn slim en sterk inzet, creëer je kansen!

Hartelijke groet,
Anton

Klik hier voor mijn overige LinkedIn tips.

Klik hier voor mijn bedrijfspagina van atHoning.

athoning linkedin support
#linkedin #trainer #coach en #support #anton #honing
#wijchen #nijmegen #gelderland

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download hier mijn LinkedIn e-book met tips

Een verzameling van tips en adviezen over het inrichten en inzetten van LinkedIn profiel, pagina en het gebruik van LinkedIn.

Schrijf je in voor een LinkedIn training of voor coaching

Heb jij interesse in een persoonlijke 1 op 1 coaching LinkedIn? Of in een incompany LinkedIn training voor jouw bedrijf of afdeling?