LinkedIn tip: staat je locatie in jouw profiel slim ingesteld?

Onderwerp: LinkedIn tip: staat je locatie in jouw profiel slim ingesteld?

Heb jij je locatie wel goed ingesteld?

Deze keer een LinkedIn tip die voor meer mensen misschien wat onbekender is of niet zo voor de hand liggend. Maar ook weer niet te onderschatten, het is jammer als je dit niet goed of slim hebt ingesteld. In mijn training en coaching zie ik regelmatig profielen waar men hier een kans laat liggen

Bij het aanmaken van je profiel, voor velen kan dat al weer langere tijd geleden zien, wordt dit a.d.h.v. je opvoer automatisch ingesteld. En daar wordt vaak niet meer naar gekeken.

LinkedIn tip: staat je locatie in jouw profiel slim ingesteld?

Je locatie:

Voorheen was het zo dat LinkedIn een aantal “omgevingen of area” in Nederland had bedacht en vast ingesteld. Daar moest je een keuze in locatie maken. Ik kan me nog goed herinneren dat ik cursisten had die hier niet blij mee waren. Omdat zij in een grote stad wonen en die niet in de keuzelijst voor komt, tot grote ergernis als een dichtstbijzijnde grote stad wel voor komt in de lijst. En men zich daar dan aan moest committeren, niet iedereen was daar even blij mee. Ik refereer maar even aan Nijmegen boven Arnhem, poeh je zult maar Vitesse fan zijn 🙂

Je kunt al lange tijd ook je postcode en dus je woonplaats ingeven. Je woonplaats wordt dan zichtbaar in je profiel, op je visitekaartje (header). Overigens vullen sommigen hier niet hun woonplaats maar hun vestigingsadres (bedrijf) in. Maak daar zelf een overweging wat bij je past en hoe jij je wilt profileren.

Is je woonplaats of werkplek dus de gewenste (slimme) keuze?

Als je LinkedIn slim en sterk inzet, creëer je kansen!

Hartelijke groet,
Anton

Klik hier voor mijn overige LinkedIn tips.

Klik hier voor mijn bedrijfspagina van atHoning.

athoning linkedin support
#linkedin #trainer #coach en #support #anton #honing #wijchen #nijmegen #gelderland

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download hier mijn LinkedIn e-book met tips

Een verzameling van tips en adviezen over het inrichten en inzetten van LinkedIn profiel, pagina en het gebruik van LinkedIn.

Schrijf je in voor een LinkedIn training of voor coaching

Heb jij interesse in een persoonlijke 1 op 1 coaching LinkedIn? Of in een incompany LinkedIn training voor jouw bedrijf of afdeling?