LinkedIn Stories, een nieuwe kans of?

Een nieuwe functie van LinkedIn die je op je mobiel met de LinkedIn-app kunt gebruiken. Hiermee kun jij afbeeldingen en korte video’s van je dagelijkse professionele momenten delen. Deze blijven 24 uur beschikbaar. Dit kan je vanuit je profiel maar ook als beheerder van een pagina doen.

Ik heb het zelf een paar keer gebruikt maar moet er nog aan wennen. Ten eerste omdat het maar 20 seconden mag duren. Ten tweede omdat ik uit de verhalen die ik dagelijks zie vaak ook verhalen zie waarvan ik mij afvraag of dit op een zakelijk platform als LinkedIn thuishoort. Dat is natuurlijk erg persoonlijk maar ik zet daar wel vraagtekens bij!

Op je mobiel:
Start de LinkedIn app en ga naar je Homepagina. Bovenaan zie je een balk met profielfoto’s (dynamisch, doorlopend) en daar kun je de stories bekijken door op de profielfoto te klikken. De eerste profielfoto is van jezelf en met het “+” kun je zelf een verhaal opnemen en publiceren.

54

Ik zou zeggen, probeer het anders gewoon eens uit en kijk of het bij je past. Ik vind het wel sterk als je hier je meer menselijke en persoonlijke kant kunt laten zien. Daar ga ik wel gebruik van maken.

Als je LinkedIn slim en sterk inzet, creëer je kansen!

Hartelijke groet,
Anton

Klik hier voor mijn overige LinkedIn tips.

Klik hier voor mijn bedrijfspagina van atHoning.

athoning linkedin support

#linkedin #training #coaching #trainer #coach #athoning #workshop #online #meerwaarde #wijchen #nijmegen #gelderland #zuidoostnederland #maasenwaal #werkzoekenden #ondernemers #studenten #werkgevers #werknemers #loopbaan #baan #klant #doelgroep #vacature #solliciteren #marketing #sales #werving #acquisitie #netwerken #socialmedia

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download hier mijn LinkedIn e-book met tips

Een verzameling van tips en adviezen over het inrichten en inzetten van LinkedIn profiel, pagina en het gebruik van LinkedIn.

Schrijf je in voor een LinkedIn training of voor coaching

Heb jij interesse in een persoonlijke 1 op 1 coaching LinkedIn? Of in een incompany LinkedIn training voor jouw bedrijf of afdeling?