LinkedIn schiet door de grens van 700 miljoen leden heen!

LinkedIn schiet door de grens van 700 miljoen leden heen!

Deze maand heeft Linkedin weer een nieuwe mijlpaal bereikt. Wereldwijd zijn er inmiddels 706 miljoen leden actief. Dat betekent dat er dit jaar al tientallen miljoenen nieuwe leden zijn bijgekomen. En inmiddels is LinkedIn ook in meer dan 200 landen actief.

Nederland wordt gezien de intensiteit van gebruik, de populariteit en de verhouding gebruikers vs. inwoners gezien als “wereldkampioen LinkedIn”!

Ken jij eigenlijk nog mensen uit je omgeving die beroepshalve niet op LinkedIn zitten?

Het geeft maar weer eens aan hoe groot en populair dit zakelijk professioneel Social Media platform is. Onderzoeken wijzen ook uit dat in Nederland zo’n 80 tot 90% van de Nederlandse beroepsbevolking een LinkedIn account heeft.

Dit schept natuurlijk veel mogelijkheden en kansen voor zowel bedrijven als particulieren. En om in beeld te komen bij je doelgroep. Voor klanten. Voor zowel de B2B als B2C markt. Of voor een baan en je loopbaan.

Doe jij niets of nauwelijks iets met LinkedIn? Of wil je er meer uithalen en kansen pakken?

Kijk dan eens of mijn online LinkedIn training jou hierin kan ondersteunen:

Klik hier voor mijn aanbod…

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dat graag.

Hartelijke groet,

Anton

#linkedin #training #coaching #athoning #workshop #online #meerwaarde #wijchen #nijmegen #gelderland #zuidoostnederland #maasenwaal #werkzoekenden #ondernemers #studenten #werkgevers #werknemers #loopbaan #baan #klant #doelgroep #vacature #solliciteren #marketing #sales #werving #acquisitie #netwerken #socialmedia

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download hier mijn LinkedIn e-book met tips

Een verzameling van tips en adviezen over het inrichten en inzetten van LinkedIn profiel, pagina en het gebruik van LinkedIn.

Schrijf je in voor een LinkedIn training of voor coaching

Heb jij interesse in een persoonlijke 1 op 1 coaching LinkedIn? Of in een incompany LinkedIn training voor jouw bedrijf of afdeling?