LinkedIn, liever losjes dan strak in het pak!

Een titel die door de journalist van De Gelderlander in 2015 aan mijn interview is toegevoegd. Ik was toen bijna 1 jaar met mijn bedrijf atHoning actief en al sinds 2013 bezig om (vaak belangeloos) werkzoekenden te ondersteunen met de inzet van LinkedIn voor hun baan en loopbaan.

Dat viel op en iemand heeft mijn naam bij een journalist van DG genoemd. En voordat ik het wist zat ik met een journalist in een interview in Wijchen bij Het Sterrebosch. En van daaruit is het honderd meter naar het mooie kasteel in Wijchen voor deze foto. Want juist in dit Kasteel (en Koetshuis) had ik al een paar keer een workshop LinkedIn en een presentatie LinkedIn verzorgd voor de stichting Het Werkt Wijchen.

Erg mooi om dan op deze manier gepromoot te worden. En ook iets waar ik best trots op ben.

Klik hier voor het artikel.

Hartelijke groet,
Anton

11 februari 2015

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download hier mijn LinkedIn e-book met tips

Een verzameling van tips en adviezen over het inrichten en inzetten van LinkedIn profiel, pagina en het gebruik van LinkedIn.

Schrijf je in voor een LinkedIn training of voor coaching

Heb jij interesse in een persoonlijke 1 op 1 coaching LinkedIn? Of in een incompany LinkedIn training voor jouw bedrijf of afdeling?