LinkedIn als een magneet gebruiken (de magnet)!

Onderwerp: LinkedIn als een magneet gebruiken (de magnet)!

LinkedIn staat nooit stil en is continu bezig met nieuwe onderdelen en opties. Zo wordt momenteel de LinkedIn Magnet uitgerold, de verwachting is dat binnenkort hier iedereen over beschikt.

Met Magnet kun je blijkbaar op berichten/updates die je (mobiel) publiceert bepaalde contacten voor dit bericht interesseren en naar je toe halen. Dat doe je door die bepaalde skills/vaardigheden te gebruiken zoals bijv. marketing, trainen of financiën om juist hen je update te laten zien. Contacten met deze skills trek je dan aan door een soort magneet op deze woorden te zetten. Waardoor de betreffende update juist bij die mensen in je netwerk komt die deze skills ook in hun profiel hebben staan.

LinkedIn als een magneet gebruiken (de LinkedIn magnet)!

Dit kan erg interessant zijn om je netwerkcontacten erbij te betrekken of zelfs je profiel bij hen in beeld te brengen. LinkedIn dus als een magneet gebruiken.

Nieuwe kansen, ik ben erg benieuwd.

Als je LinkedIn slim en sterk inzet, creëer je kansen!

Hartelijke groet,
Anton

Klik hier voor mijn overige LinkedIn tips.

Klik hier voor mijn bedrijfspagina van atHoning.

athoning linkedin support
#linkedin #trainer #coach en #support door #anton #honing uit #wijchen/#nijmegen #gelderland

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download hier mijn LinkedIn e-book met tips

Een verzameling van tips en adviezen over het inrichten en inzetten van LinkedIn profiel, pagina en het gebruik van LinkedIn.

Schrijf je in voor een LinkedIn training of voor coaching

Heb jij interesse in een persoonlijke 1 op 1 coaching LinkedIn? Of in een incompany LinkedIn training voor jouw bedrijf of afdeling?