Ken je op LinkedIn de Polls al?

LinkedIn is momenteel een nieuwe optie aan het uitrollen, de opiniepeiling oftewel poll. Hiermee kun je straks zelf een onderzoekje starten waarin je meerdere vragen opneemt. Je kunt dit doen door een nieuwe bijdrage (bericht) te starten. Kies dan onderin het bericht voor “Opiniepeiling opstellen”.

456

Ik kan het zelf inmiddels ook toepassen en heb er al gebruik van gemaakt. Ik vind het een interessante en welkome aanvulling en ga dit zeker vaker inzetten. Zie hier een voorbeeld.

Vraagje: Wat vind jij hiervan, zie je het als een interessante aanvulling en ga jij er iets mee doen?

Als je LinkedIn slim en sterk inzet, creëer je kansen!

Hartelijke groet,
Anton

Klik hier voor mijn overige LinkedIn tips.

Klik hier voor mijn bedrijfspagina van atHoning.

athoning linkedin support

#linkedin #training #coaching #trainer #coach #athoning #workshop #online #meerwaarde #wijchen #nijmegen #gelderland #zuidoostnederland #maasenwaal #werkzoekenden #ondernemers #studenten #werkgevers #werknemers #loopbaan #baan #klant #doelgroep #vacature #solliciteren #marketing #sales #werving #acquisitie #netwerken #socialmedia

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download hier mijn LinkedIn e-book met tips

Een verzameling van tips en adviezen over het inrichten en inzetten van LinkedIn profiel, pagina en het gebruik van LinkedIn.

Schrijf je in voor een LinkedIn training of voor coaching

Heb jij interesse in een persoonlijke 1 op 1 coaching LinkedIn? Of in een incompany LinkedIn training voor jouw bedrijf of afdeling?