Je persoonlijkheid en doelstelling op LinkedIn zijn bepalend!

Onderwerp: Je persoonlijkheid en doelstelling op LinkedIn zijn bepalend!

LinkedIn is tegenwoordig het Social Media platform voor de zakelijke markt. Vaak gekenmerkt als een B2B (Business to Business) kanaal. Een omgeving waar veel ondernemers en professionals elkaar zoeken en vinden. Maar ook een omgeving waar veel werknemers, studenten en werkzoekenden intensief aanwezig zijn.

De afgelopen jaren heb ik veel ondernemers, werknemers, zelfstandige professionals, studenten en werkzoekenden mogen begeleiden, coachen en trainen.

Bijna allemaal zijn ze aangenaam verrast en verbaasd dat LinkedIn voor hen veel mogelijkheden biedt. Mogelijkheden die ze nog niet kennen of welke onderbelicht waren. En velen waren ook overtuigd dat je dit er “niet even bij doet”!

Het is erg belangrijk hoe jij in het leven staat en hoe je normen en waarden zijn. Je karakter bepaald een hoop. Maar ook welke doelen je hebt, wat je wilt bereiken. In combinatie met de functie en rol die je hebt of ambieert. Een ondernemer handelt of denkt vaak anders dan bijvoorbeeld een werkzoekende.

Je persoonlijkheid en doelstelling op LinkedIn zijn bepalend!

Mijn ervaring en conclusie is dat LinkedIn vooral resultaten brengt als je bewust en overtuigd bent van de volgende 2 factoren:

  1. Je persoonlijkheid (“laat zien wie jij werkelijk bent, wees authentiek en kom uit je comfort zone”)
  2. Je persoonlijke doelstelling (“weet wat jij precies met LinkedIn wilt bereiken, waar ga jij het voor inzetten en hoe pak je dat aan”)

Mijn advies is dan ook:

Laat je persoonlijkheid op LinkedIn zien en gelden en ga vooral doelgericht te werk!

Als je LinkedIn slim en sterk inzet, creëer je kansen!

Hartelijke groet,
Anton

Klik hier voor mijn overige LinkedIn tips.

Klik hier voor mijn bedrijfspagina van atHoning.

Hartelijke groet,
Anton

#linkedin #trainer #coach en #support #anton #honing
#wijchen #nijmegen #gelderland

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download hier mijn LinkedIn e-book met tips

Een verzameling van tips en adviezen over het inrichten en inzetten van LinkedIn profiel, pagina en het gebruik van LinkedIn.

Schrijf je in voor een LinkedIn training of voor coaching

Heb jij interesse in een persoonlijke 1 op 1 coaching LinkedIn? Of in een incompany LinkedIn training voor jouw bedrijf of afdeling?