InMails LinkedIn alleen voor premium accounts beschikbaar!

Onderwerp: InMails LinkedIn alleen voor premium accounts beschikbaar!

InMails, voor velen nog een onbekend fenomeen. Vooral voor LinkedIn gebruikers met een gratis account. En dat hebben de meeste mensen. Vaak worden InMails ook wel betaalde mails genoemd, nog steeds een beetje een vage omschrijving. InMails zijn er niet voor gratis accounts.

Met een InMail kun je direct berichten verzenden naar LinkedIn gebruikers waar je geen connectie mee hebt. Ook kun je meer tekst gebruiken, het wordt dan ook vaak gezien als een uitgebreide uitnodiging. Maar dan aan iedereen, ook 2e en 3e graad connecties.

Bij een premium (betaald) account zitten een aantal InMails in het abonnement. Per maand kun je deze dus gebruiken. Je kunt bij enkele premium accounts ook InMails erbij kopen. Iets wat niet echt goedkoop is, zie print-out hieronder.

(En blijkbaar kun je InMails ook niet met elk premium account kopen en ben je gebonden aan je abonnement!)

InMails LinkedIn alleen voor premium accounts beschikbaar!

Je hebt een specifieke hoeveelheid InMail-tegoed ontvangen op basis van je abonnement. Het aantal beschikbare InMail-berichten vind je boven aan de pagina “Uw account beheren”.

Dus InMails zijn niet voor gratis accounts te gebruiken en te kopen. Je hoeft echter geen InMail te gebruiken om berichten te verzenden naar je eerstegraads connecties. Dit kan natuurlijk via de optie Bericht Verzenden in de profielen van je 1e graad connecties. Heel af en toe ontvang ik een InMail terwijl het als een gewoon bericht bedoelt was, dat is natuurlijk zonde!

Als je LinkedIn slim en sterk inzet, creëer je kansen!

Hartelijke groet,
Anton

Klik hier voor mijn overige LinkedIn tips.

Klik hier voor mijn bedrijfspagina van atHoning.

athoning linkedin support
#linkedin #trainer #coach en #support #anton #honing
#wijchen #nijmegen #gelderland

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download hier mijn LinkedIn e-book met tips

Een verzameling van tips en adviezen over het inrichten en inzetten van LinkedIn profiel, pagina en het gebruik van LinkedIn.

Schrijf je in voor een LinkedIn training of voor coaching

Heb jij interesse in een persoonlijke 1 op 1 coaching LinkedIn? Of in een incompany LinkedIn training voor jouw bedrijf of afdeling?