Help iemand door zijn/haar LinkedIn profiel te delen!

Onderwerp: Help iemand door zijn/haar LinkedIn profiel te delen!

De optie Profiel delen is voor velen in LinkedIn nog een onbekende optie. En toch eentje die best interessant kan zijn.

Het kan een mooie manier zijn om mensen uit je netwerk aan elkaar te koppelen. Als jij deze optie toepast stuur je via een LinkedIn bericht de URL/hyperlink van het betreffende profiel naar iemand toe waarvan jij denkt dat deze dat wel interessant vindt. Of waarvan je denkt dat ze iets voor elkaar kunnen betekenen.

Voeg wel even een persoonlijk stukje tekst toe. Wel zo handig om aan te geven waarom je vindt dat juist deze beide personen uit je netwerk met elkaar in contact moeten komen!

Een simpele en doeltreffende manier om mensen uit je netwerk met elkaar te verbinden. Want verbinden is tegenwoordig erg populair en kansrijk. Wellicht draagt dit “koppelen” weer bij aan jouw reputatie en levert het nieuwe gespreksstof of kansen op.

Als je op iemands profiel staat zie je een onder de header een button “Meer…”. De eerste optie is Profiel delen, daarna verschijnt het scherm van een Nieuw bericht in LinkedIn.

Help iemand door zijn/haar LinkedIn profiel te delen!

Kies de eerste optie “Profiel delen” onder de button en selecteer de naam van de persoon met wie je dit profiel wilt delen (voor wie het dus interessant is!).(More, Share Profile via Message)

Kijk dus eens of je twee mensen uit je netwerk hebt waarvan jij denkt dat deze iets voor elkaar kunnen betekenen. Zakelijk gezien dus.

Grote kans dat dit een positief effect kan hebben en nieuwe kansen zal creëren. Een mooie vorm van netwerken ?

Als je LinkedIn slim en sterk inzet, creëer je kansen!

Hartelijke groet,
Anton

Klik hier voor mijn overige LinkedIn tips.

Klik hier voor mijn bedrijfspagina van atHoning.

athoning linkedin support
##linkedin #trainer #coach en #support #anton #honing
#wijchen #nijmegen #gelderland

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download hier mijn LinkedIn e-book met tips

Een verzameling van tips en adviezen over het inrichten en inzetten van LinkedIn profiel, pagina en het gebruik van LinkedIn.

Schrijf je in voor een LinkedIn training of voor coaching

Heb jij interesse in een persoonlijke 1 op 1 coaching LinkedIn? Of in een incompany LinkedIn training voor jouw bedrijf of afdeling?