LinkedIn is namelijk ook erg interessant en kansrijk voor je zakelijke doelstellingen!

Onderwerp: Gratis LinkedIn account blijft interessant voor je business.

LinkedIn is tegenwoordig veel meer dan een online cv. Iets wat veel mensen en bedrijven nog niet beseffen of onderschatten. Of zich gewoon niet bewust van zijn.

LinkedIn is business!

LinkedIn is namelijk ook erg interessant en kansrijk voor je zakelijke doelstellingen als bedrijf en organisatie. Voor je business dus. Hierbij kun je denken aan branding, marketing, werving en sales. Al deze aspecten en organisatiedoelstellingen kun je m.b.v. LinkedIn krachtig oppakken en inzetten.

LinkedIn heeft zelfs een betaald (premium) account “Sales Navigator”. Met name interessant voor de echte verkopers en commerciële functies binnen je bedrijf en organisatie. Hiermee kun je je sales een boost geven. Natuurlijk betaal je voor dit premium account. En dien je de benodigde kennis en vaardigheden op te doen. Ik kom eerlijk gezegd nog niet veel ondernemers en werknemers tegen die een Sales Navigator account gebruiken.

Want ook met een gratis account kun je LinkedIn nog steeds zeer goed inzetten voor je business. Omdat marketing en sales met online netwerken door steeds meer bedrijven op waarde wordt geschat. En hiermee richten zij hun pijlen op LinkedIn. LinkedIn is tenslotte ook het online platform en Social Media onderdeel wat voor bedrijven en business mega interessant is.

Doelgroep!

Door LinkedIn als zakelijk Social media platform slim en sterk in te zetten. En in beeld te komen bij je doelgroep. En in beeld te blijven. Niet alleen bij je klanten en relaties maar ook bij potentiele klanten en geïnteresseerde partijen.

Waarbij jouw persoonlijke LinkedIn profiel in samenwerking met de Linkedin bedrijfspagina potentie kan bieden. Om prospects en leads binnen te halen. Nog sterker is het als je meerdere LinkedIn profielen van medewerkers binnen jouw bedrijf of organisatie gaat inzetten.

Want LinkedIn inzetten als een krachtige leadgenerator, dat moet voor elk bedrijf, organisatie en ondernemer toch kansen bieden, niet?

En probeer dat dus eens met een gratis account, ik help je hier graag mee op weg via een training (groep) of coaching (individu). Ik kan je zelfs met atHoning een abonnement aanbieden waarbij ik je maandelijks, per kwartaal of op afroep begeleid. En ondersteun met het inzetten van Linkedin voor je marketing en sales, voor je business!

Gratis LinkedIn account blijft interessant voor je business.

LinkedIn kan voor jouw bedrijf/organisatie ook een leadgenerator zijn, zelfs met een gratis account!

Hartelijke groet,
Anton Honing

Klik hier voor mijn andere blogartikelen…

athoning blogartikelen linkedin en social media
#linkedin #blogs #athoning #online #meerwaarde #wijchen #nijmegen #gelderland


0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download hier mijn LinkedIn e-book met tips

Een verzameling van tips en adviezen over het inrichten en inzetten van LinkedIn profiel, pagina en het gebruik van LinkedIn.

Schrijf je in voor een LinkedIn training of voor coaching

Heb jij interesse in een persoonlijke 1 op 1 coaching LinkedIn? Of in een incompany LinkedIn training voor jouw bedrijf of afdeling?