Een training is nooit af, eens?

Ken jij dat gevoel? Ik ben nog druk bezig met het ontwikkelen en bouwen van mijn online trainingen. En net op het moment dat je denkt het af te hebben word je weer ingehaald door ontwikkelingen of nieuwe inzichten.

Door het lezen van boeken van vakgenoten, opdoen van nieuwe kennis en vaardigheden, het bijhouden van ontwikkelingen en feedback vanuit je netwerk blijft het een dynamisch proces. Maar dat maakt het ook leuk en interessant, het blijft een uitdaging om een goede training in elkaar te timmeren. Continue leren en elke dag een beetje beter worden, dat ken ik nog vanuit mijn loopbaan bij een bank.

Dat gevoel had ik al als voetbaltrainer van mijn jongens. Ook daar ben je continu bezig met ontwikkelen, leren en optimaliseren. Trainen is door geregelde oefeningen voorbereiden. Oefeningen spreken mij ook aan, oefenen om iets te bereiken of je doelen te verwezenlijken.

Zelf vond ik deze omschrijving wel erg passend en aansprekend:

“Je bent tijdens een training op een praktische manier bezig met het tot stand brengen van relatief duurzame verandering in kennis, houding en vaardigheden van de deelnemers. Alleen als je kundig bent als trainer kun jij de deelnemers optimaal laten leren. Jij bent het instrument dat deelnemers aanzet tot leren”.

Maar er komt een moment om er een klap op te geven. En dan blijven monitoren of de training, na “livegang”, geactualiseerd en aangepast moet worden. Dat moment komt nu eraan ?

Dus een training is nooit af. Want je blijft altijd leren, niet?

Hartelijke groet,

Anton

#linkedin #training #coaching #athoning #workshop #online #meerwaarde #wijchen #nijmegen #gelderland #zuidoostnederland #maasenwaal #werkzoekenden #ondernemers #studenten #werkgevers #werknemers #loopbaan #baan #klant #doelgroep #vacature #solliciteren #marketing #sales #werving #acquisitie #netwerken #socialmedia

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download hier mijn LinkedIn e-book met tips

Een verzameling van tips en adviezen over het inrichten en inzetten van LinkedIn profiel, pagina en het gebruik van LinkedIn.

Schrijf je in voor een LinkedIn training of voor coaching

Heb jij interesse in een persoonlijke 1 op 1 coaching LinkedIn? Of in een incompany LinkedIn training voor jouw bedrijf of afdeling?