De eerste online trainingen nu verkrijgbaar!

“met introductieaanbod, lees verder in dit artikel”

Yes, het is zover. Mijn eerste online LinkedIn netwerktrainingen zijn klaar en via mijn website beschikbaar.

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad en is flink wat werk geweest. Maar ik ben tevreden met het resultaat en blij dat ik deze nieuwe weg ingeslagen ben. Mijn aanbod is nu uitgebreid met een aantal online trainingen LinkedIn. Het past perfect onder mijn slogan “online meerwaarde” bieden.

Hierin werk ik samen met een nieuwe partner, Institute of Microtraining (IOM). Ik ben in april met hen in contact gekomen en in mei een samenwerking aangegaan. Als partner van IOM bied ik mijn trainingen naast mijn website ook via hun website aan.

Het concept en de gedachte van IOM past bij mij. Het in kleine, regelmatige stappen overbrengen en verwerven van kennis. Via lesstof d.m.v. leerdoelen en leervragen. Daarom kunnen deze online trainingen ook niet in een dag afgewerkt worden. Er zijn 3 leerdoelen (documenten) waarbij voor elk leerdoel minimaal 1 dag ingesteld is. Dus een online training duurt altijd minimaal 3 dagen waarna er ook nog een eindtoets wordt afgenomen met certificaat van deelname.

De online trainingen zijn zowel te gebruiken via de website als de app op je mobiel. Het is wel raadzaam om de leerdoel-documenten via je laptop/desktop te lezen en bestuderen. Of deze te printen.

Zelf ben ik uitermate gecharmeerd van de mogelijkheid om in de leervragen korte instructievideo’s op te nemen. Daar heb ik dus ook intensief gebruik van gemaakt en uit mijn testcase komt als feedback van de testpersonen terug dat ze hier erg gecharmeerd van zijn.

Na het volgen en afronden van een online training heb ik de mogelijkheid gecreëerd om de lesstof (lesmateriaal) ook nog in te zien via mijn eigen website. Dit werkt via een autorisatie voor besloten pagina’s. Dus elke online training die ik via en met IOM aanbiedt is zo gemaakt dat er na het afronden nog een jaar lang toegang verkregen wordt via mijn website. Dit is ook zo ingesteld dat deze via mijn website te kopen is.

Concreet voorbeeld. Mijn basistraining LinkedIn (30 dagen + mogelijkheid verlenging van 30 dagen) is af te nemen voor € 49,- (éénmalig). Daarnaast kan ook de besloten webpagina (1 jaar) met dit lesmateriaal afgenomen worden voor € 25,- (éénmalig).

Momenteel bestaat mijn aanbod uit: 

  • een algemene online basistraining LinkedIn (algemene kennis en inzicht)
  • LinkedIn online training profieloptimalisatie voor bedrijven en ondernemers
  • LinkedIn online training branding/marketing/sales.

Op korte termijn ga ik nog online trainingen maken en aanbieden voor werkzoekenden en studenten. Dus hou mijn website en Social Media in de gaten. Natuurlijk zal ik het ook nog via diverse kanalen communiceren en promoten.

Mijn online trainingen zijn gericht op het slim en sterk inzetten van LinkedIn voor jou en/of jouw bedrijf en organisatie. Hierbij ga ik uit van het gebruik van een gratis LinkedIn account.

Ik wil een speciaal dankwoord uitspreken aan Hein en Eric die mij hebben geholpen deze online trainingen op deze manier vorm te geven en aan te bieden.

En ik wil de testpersonen bedanken die een korte, eenvoudige demoversie van de basistraining voor mij hebben willen maken en afronden. Mijn dank aan: Koen, Bart, Albert, Jorn, Sanne, Theo, Annemae, Pierre, Robert, Ger, Marco, Eric, Martien en Alexandra.

Ik ga de komende weken mijn online trainingen intensief promoten en aanbieden waarbij ik o.a. ook andere introductieaanbiedingen weggeef.

Als lezer van dit blogartikel krijg jij van mij 10% korting op elke online training. Dit aanbod loopt tot 31 augustus 2020.

Je kunt hiervoor gebruik maken van mijn speciale kortingscode (couponcode): Introductieaanbodathoning

Klik hieronder voor mijn nieuwe website pagina met mijn aanbod:

https://www.athoning.nl/linkedin-online-trainingen/

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dat graag.

 

Hartelijke groet,

Anton

 

#linkedin #training #coaching #athoning #workshop #online #meerwaarde #wijchen #nijmegen #gelderland #zuidoostnederland #maasenwaal #werkzoekenden #ondernemers #studenten #werkgevers #werknemers #loopbaan #baan #klant #doelgroep #vacature #solliciteren #marketing #sales #werving #acquisitie #netwerken #socialmedia

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download hier mijn LinkedIn e-book met tips

Een verzameling van tips en adviezen over het inrichten en inzetten van LinkedIn profiel, pagina en het gebruik van LinkedIn.

Schrijf je in voor een LinkedIn training of voor coaching

Heb jij interesse in een persoonlijke 1 op 1 coaching LinkedIn? Of in een incompany LinkedIn training voor jouw bedrijf of afdeling?