atHoning nu ook actief met webinars!

Ervaringen eerste webinars LinkedIn:

Na twee spannende oefenwebinars ben ik nu gestart met mijn “echte live” webinars. De grote uitdaging is om ook aanmeldingen te krijgen. Dat is vooral veel promoten en bekendheid krijgen. Maar ook goede referenties verdienen en een sterke naam opbouwen.

Afgelopen week heb ik er een aantal gedaan die nogal verschillend waren. Zo heb ik voor een branchevereniging waarvan ik lid ben een LinkedIn webinar ondernemers voor 28 personen verzorgd. Dat was erg intensief en spannend, een heel nieuwe ervaring kan ik zeggen. Een mooie reactie die ik mocht ontvangen was:

“Ik vond je presentatie interessant en leuk, top gedaan”

Bedankt voor de goede en interactieve presentatie. Het heeft mij inspiratie gegeven om mijn LinkedIn weer meer aandacht te gaan geven”

Daarnaast een paar webinars voor een paar deelnemers, eentje voor zelfstandig ondernemers/zzp, voor mkb en voor beginners met LinkedIn. Ook dit was erg leuk en goed om alvast ervaring op te doen en het verder optimaliseren. En nieuwe ambassadeurs verkrijgen.

Voor de komende weken zoek ik nog deelnemers voor mijn gratis webinars LinkedIn. Het is voor een brede doelgroep en ik bied verschillende data aan.

Doe jij ook mee, zou ik erg leuk en welkom vinden?

Klik hier om je aan te melden:

https://www.athoning.nl/webinars-linkedin/

Hartelijke groet,

Anton

#linkedin #training #coaching #athoning #workshop #online #meerwaarde #wijchen #nijmegen #gelderland #zuidoostnederland #maasenwaal #werkzoekenden #ondernemers #studenten #werkgevers #werknemers #loopbaan #baan #klant #doelgroep #vacature #solliciteren #marketing #sales #werving #acquisitie #netwerken #socialmedia

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download hier mijn LinkedIn e-book met tips

Een verzameling van tips en adviezen over het inrichten en inzetten van LinkedIn profiel, pagina en het gebruik van LinkedIn.

Schrijf je in voor een LinkedIn training of voor coaching

Heb jij interesse in een persoonlijke 1 op 1 coaching LinkedIn? Of in een incompany LinkedIn training voor jouw bedrijf of afdeling?