atHoning en Driekant Advies en Training

cursus “Netwerken – uitdaging van onze tijd”

Samen met Her Grimbergen van Driekant Training en Advies bieden wij een cursus “Netwerken – uitdaging van onze tijd” aan.

Het klinkt misschien afgezaagd, zelfs als een cliché. Maar dat is het niet: alles staat of valt met doelgericht netwerken en jezelf krachtig profileren. Het gaat erom de juiste mensen te ontmoeten om je doel te bereiken. Dat kan een andere functie zijn. Een baan zijn buiten de vertrouwde omgeving. Of het beginnen als zelfstandige waarbij je de dingen doet die je eindelijk hebt willen doen. Kennis en ervaring helpen je daarin beslist vooruit. Maar dat is niet het enige. Van nog groter belang is misschien wel het aangaan van de juiste connecties, juiste verbindingen. Met focus op de doelstelling die je voor ogen staat.

Dát is het oogmerk van de cursus “Netwerken – uitdaging van onze tijd”. Zowel offline als online. Online (Social media en internet) als opkomend en onmisbaar instrument. Offline als middel om elkaar te ontmoeten om zaken te doen. Twee onmisbare elementen om netwerken tot een succesvol instrument te maken om doelen te bereiken. Hoe je het doet? Wat je mogelijkheden zijn? En waarom de samenhang tussen offline en online samenwerken zo belangrijk is? zijn vragen die in deze cursus aan bod komen.

Voor wie bestemd?

Deze tweedaagse cursus richt zich vooral op medewerkers die langdurig aan organisaties verbonden zijn. Totdat ze te horen krijgen dat het bedrijf gaat reorganiseren. Te horen krijgen dat ze hun “eigen verantwoordelijkheid” moeten nemen, “zelf de regie” moeten gaan voeren. Zonder te weten hoe ze dat precies kunnen aanpakken. Zonder te weten dat netwerken een belangrijk onderdeel is van die verandering die ineens gevraagd gaat worden. Zonder daarin de ervaring opgedaan te hebben, laat staan te weten wat het is.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met ondergetekende of Her Grimbergen.

Hartelijke groet,
Anton Honing

http://www.driekantadvies.nl/