LinkedIn support op afstand d.m.v. een QuickScan?

Het komt steeds vaker voor dat bedrijven en particulieren mij vragen om hun LinkedIn eens door te nemen. Een soort korte analyse, ik noem dit een QuickScan. Dat kan voor je profiel, je pagina of als combinatie. En ook voor meerdere profielen en pagina’s. Het grote voordeel is dat je dit op afstand kunt doen. En tegen een aantrekkelijk tarief.

Een Quickscan is mogelijk voor (afdelingen) van grote organisaties, MKB en ZZP. En voor werknemers, management, werkzoekenden en studenten individueel. Iets wat regelmatig wordt gevraagd.

Maar ik heb ook een keer 80 LinkedIn profielen en 2 bedrijfspagina’s van een regionaal MKB bedrijf mogen scannen. Met ieder een eigen persoonlijke score en advies. Dat gaf toch wel veel stof tot nadenken en discussie. Omdat bleek dat dit bedrijf heel veel kansen met LinkedIn liet liggen. Een eye-opener voor de directie.

Een follow-up is natuurlijk mogelijk in de vorm van een groepstraining of individuele coaching. Of via mijn online trainingen. Om je profiel(en) en pagina verder te optimaliseren. En je strategie en aanpak van LinkedIn samen neer te zetten.

Als je LinkedIn slim en sterk inzet, creëer je kansen!

 *** I.v.m. de huidige crisis bied ik een LinkedIn scan op afstand aan tegen een aantrekkelijk tarief. Een 1 op 1 online coaching, met behulp van de tool Zoom. Neem voor meer informatie contact met mij op, ik help je graag in deze bizarre tijden! ***

 

Een LinkedIn QuickScan van atHoning

✓ Makkelijk ✓ Laagdrempelig ✓ Persoonlijk ✓ Praktisch ✓ Overzichtelijk ✓ Gestructureerd ✓ Betaalbaar 

 

Voor wie is een LinkedIn scan interessant?

✓ Organisaties

✓ MKB

✓ Zelfstandig ondernemers

✓ Brancheorganisaties

✓ Businessclubs

✓ Werknemers

✓ Managers

✓ Werkzoekenden

✓ Studenten 

Waarom een LinkedIn scan bij atHoning?

  • Op afstand
  • Eigen aanpak
  • Praktische invulling
  • Positieve insteek
  • Zelf kunnen aanpassen
  • Inzicht in je eigen profiel(en)
  • Inzicht in je bedrijfspagina
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Mogelijkheid tot follow-up

Interesse in een LinkedIn QuickScan?

Neem contact met mij op om de mogelijkheden door te spreken!

9 + 7 =

Wat doe ik nog meer met LinkedIn?

LinkedIn Training

Een training binnen jouw bedrijf? In kleine of grote groepen. Samen jouw bedrijf een online boost geven. Deze training wordt vooraf altijd met de contactpersoon afgestemd.

LinkedIn Werving

Het zoeken en vinden van nieuw personeel is voor veel bedrijven een hele opgave. Grote kans dat jouw nieuwe kandidaat op LinkedIn zit en daar gevonden kan worden. Of zelf al contact met jouw bedrijf zoekt bij het zien van de vacature!

LinkedIn Coaching

Wat is er mooier dan 100% persoonlijke aandacht en begeleiding met LinkedIn?

En dat ook nog op een voor jouw vertrouwde locatie. Voor bedrijven op hun kantoor, voor particulieren bij hen thuis.