LinkedIn Coaching

De meest persoonlijke en effectieve LinkedIn aanpak?

Wat is er mooier dan 100% persoonlijke aandacht en begeleiding met LinkedIn? En dat ook nog op een voor jouw vertrouwde locatie, bij je thuis of op kantoor? Een 1 op 1 LinkedIn coaching speelt in op jouw wensen en behoefte. Zonder afleiding van anderen, zonder aandacht met anderen te hoeven delen. Zo leer ik je ook veel beter kennen om je online krachtig te profileren.

MKB/ZZP

Als zelfstandig ondernemer pak ik LinkedIn strategisch op met een slimme en sterke aanpak. Voor mijn branding, marketing en sales. Voor meer business. Het levert mij een groter netwerk met interessante contacten op. En regelmatig nieuwe klanten!

Werknemers/Werkzoekenden

Ik heb ervaring met boventalligheid na 26 jaar bij een grote bank te hebben gewerkt. In 2013 van werknemer naar werkzoekende. En dat betekent een hele andere mindset en aanpak. Door te netwerken en verbinden. Met LinkedIn als de tool om online zichtbaar en vindbaar te zijn. Voor je loopbaan en vinden van een nieuwe baan. Dat geeft veel meer kansen dan eindeloos solliciteren via brief en CV, niet?

Gaan wij samen aan de slag en LinkedIn inzetten krachtig inzetten voor jouw behoefte en doelen?

Overigens bestaat voor werknemers de mogelijkheid dit van hun loopbaan- of ontwikkelbudget te doen. Dat heb ik al een paar keer meegemaakt en kan natuurlijk zeer interessant zijn. Zo ben ik regelmatig voor 1 tot zelfs 4 sessies door oud Rabo collega’s ingehuurd die dit konden declareren!

Een LinkedIn coaching van atHoning

✓ Persoonlijk ✓ Praktisch ✓ Doelgericht ✓ Enthousiast ✓ Gedreven ✓ Laagdrempelig ✓ Productief ✓

1 op 1 begeleiding, 100% aandacht voor jou…

Voor wie is een LinkedIn coaching interessant?

✓ Zelfstandig ondernemers
✓ ZZP’ers
✓ Directeuren
✓ Managers
✓ Werknemers
✓ Werkzoekenden
✓ Studenten

Waarom LinkedIn coaching bij atHoning?

  • 1 op 1 begeleiding
  • Vertrouwde locatie
  • Praktische aanpak
  • Persoonlijke aandacht
  • Doelgericht netwerken
  • Uit je comfort zone komen
  • Meer zichtbaarheid en vindbaarheid
  • Gericht op je doelgroep
  • Voor versterken van je loopbaan of business

 

Gaan wij samen om tafel zitten en LinkedInnen?

Individuele inschrijvingen voor een open LinkedIn training worden door mij verzameld. Bij voldoende aanmeldingen stem ik de training met jou af. Tarieven voor deze trainingen worden bij aankondiging bekend gemaakt.

Inschrijvingen voor een incompany training of individuele coaching worden direct opgepakt en met je afgestemd.

4 + 6 =

Wat doe ik nog meer met LinkedIn?

LinkedIn Training

Een training binnen jouw bedrijf? In kleine of grote groepen. Samen jouw bedrijf een online boost geven. Deze training wordt vooraf altijd met de contactpersoon afgestemd.

LinkedIn Werving

Het zoeken en vinden van nieuw personeel is voor veel bedrijven een hele opgave. Grote kans dat jouw nieuwe kandidaat op LinkedIn zit en daar gevonden kan worden. Of zelf al contact met jouw bedrijf zoekt bij het zien van de vacature!

LinkedIn Sales

LinkedIn wordt steeds meer ingezet door ondernemers en bedrijven om hun business te versterken. Door in beeld te komen en blijven in je doelgroep. Grote kans dat jouw nieuwe klant op LinkedIn zit en daar gevonden kan worden.