LinkedIn voor jouw bedrijf uit handen nemen?

LinkedIn met minimale inspanning inzetten maar wel aan het stuur blijven zitten!

Voor MKB en Zelfstandig ondernemers.

Zonder LinkedIn zijn we minder zichtbaar en kent men ons bedrijf misschien niet. En als men ons niet kent krijgen we ook minder klanten”.

Maandelijks LinkedIn beheer voor jouw bedrijf?

Te druk!

Jij wilt met jouw bedrijf op LinkedIn actief zijn maar komt daar niet of nauwelijks aan toe. Vaak omdat het te druk is. Of omdat er veel andere dingen spelen die aandacht behoeven. Ook kan het zijn dat LinkedIn voelt als een drempel of je daar te weinig in thuis bent. En de vrije tijd is heilig, daar wil jij niet continu je tijd in Social Media en LinkedIn steken, niet?

En jij bent echt niet de enige, daar lopen veel ondernemers en bedrijven tegenaan. Zakelijk netwerken en profileren via en met LinkedIn kost nu eenmaal tijd en energie. Het vergt aandacht. Nog los van een strategie en juiste focus. En het heeft geen zin om het er een beetje bij of naast te doen, dat gaat niet werken!

 

Samen doen!

Mijn ervaring is dat het inzetten van LinkedIn voor jouw bedrijf pas echt succesvol is en kansen biedt als je dit ook echt aandacht geeft en er tijd en energie in blijft stoppen. En vooral vol blijft houden, ik noem het niet voor niets altijd duursport of een marathon.

Dat is waar ik jouw bedrijf bij ga helpen en ondersteunen. Veelal ontzorgen. Zodat jij je op jouw corebusiness en andere werkzaamheden kunt blijven richten.

Waarbij we samen de strategie blijven inzetten passende bij je doelstellingen en doelgroep. We stemmen regelmatig even kort af en ik blijf je op de hoogte houden van de voortgang en resultaten. Meten is weten. En hierbij blijf je zelf de regie houden, zie mij als een “aanjager”, “katalysator” en ook een “stok achter de deur”.

 

De aanpak!

We gaan LinkedIn eerst verder optimaliseren en inrichten. Dat doen we a.d.h.v. van de netwerkstrategie, de persoonlijke behoefte en de doelstelling voor jouw bedrijf. En natuurlijk richten we ons je doelgroep, dat gaan we nader specificeren. Want daar wil je in beeld komen en blijven, niet?

Met jouw LinkedIn profiel en LinkedIn bedrijfspagina gaan we ons richten op de 2 belangrijkste pijlers binnen LinkedIn, Connecten en Content. Om jouw netwerk te versterken en te vergroten. En om meer zichtbaar en vindbaar te worden. Voor meer naamsbekendheid, aandacht en interactie. Denk hierbij naast nieuwe contacten ook aan prospects en leads. En vergeet de bestaande klanten en relaties niet, ook daar blijven we aandacht aan geven.

Ik speel daar met mijn aanpak en aanbod op in. Ik wil jou en jouw bedrijf echt goed leren kennen op een laagdrempelige en open manier en in een positieve en prettige werksfeer. Met een gestructureerde, gedegen en heldere aanpak. En dat gaan we samen ook meten.

Overigens zal dit niet geautomatiseerd maar persoonlijk gebeuren. Het is dus geen “marketing automation” of een geautomatiseerde “leadgenerator”. Die zijn er genoeg maar dit is niet mijn stijl en aanpak. Ik geloof in een menselijke, persoonlijke benadering en aanpak. Je werkt samen met Anton en niet met een robot!

 

 

Mijn aanbod!

Ik ben hiervoor 6 tot 8 uur per maand voor jouw bedrijf actief, verdeeld over de weken. We spreken namelijk af dat we wekelijks op LinkedIn actief zijn en blijven om de voortgang en aandacht vast te houden.

Dit is dus een traject in abonnementsvorm. Met een maandelijks tarief. Omdat LinkedIn duursport is en we er niet voor gaan om snel te willen scoren!

Concrete resultaten die jij gaat behalen:

Een krachtig en aantrekkelijk profiel en bedrijfspagina, meer aandacht, een groter netwerk, meer zichtbaarheid en vindbaarheid, nieuwe content blijvend inzetten, meer interactie, zoeken en vinden van je doelgroep, in beeld komen bij potentiële klanten en jouw bedrijf en jezelf online sterker en slimmer profileren.

Gaan wij dit samen oppakken en jouw bedrijf op LinkedIn in de picture brengen en houden?

Nu met een éénmalig introductieaanbod voor het eerste halfjaar van maandelijks € 275,- (normaal tarief € 325,-) exclusief btw.

Dit aanbod geldt voor zelfstandig ondernemers en klein MKB.

In overleg is het voor MKB ook mogelijk om dit voor meerdere personen te doen. Neem dan contact met mij op over de mogelijkheden.

 

Neem hier contact met mij voor meer informatie.

 

* Dit is een traject met een minimale looptijd van een 1/2 jaar. Daarna per jaar en jaarlijks opzegbaar.

* Dit aanbod is inclusief de LinkedIn optimalisatie van jouw profiel en bedrijfspagina.

* Er zijn 4 live online contactmomenten (1x per kwartaal) voor afstemming en input.

* Bij de start van onze samenwerking kom ik persoonlijk bij je langs voor een kennismaking en het verzamelen van input.

Referentie Energy Service Center

Anton heeft voor ons de LinkedIn profielen en bedrijfspagina ingericht, tevens helpt hij ons met de content op LinkedIn. Hier zijn wij erg tevreden over, wij hebben al langere tijd in de gaten dat een goed LinkedIn opzet zeker vruchten afwerpt.

Daarom huren wij Anton in om ons maandelijks te ondersteunen. Niet alleen met content maar ook met het uitbouwen van ons netwerk en het genereren van prospects en leads.

Het is daarom ook gepast om Anton dan ook van harte aan te bevelen als je ondersteuning nodig hebt met LinkedIn. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd een PB sturen. Anton bedankt.

Anton bedankt.

Robert Herckenrath
Directeur/Eigenaar Energy Service Center