Online training: LinkedIn voor studenten en scholieren

LinkedIn voor studenten en scholieren!

Bouw nu al aan je netwerk om straks na je studie in beeld te komen voor die nieuwe baan. Veel bedrijven en organisaties zitten op LinkedIn en zijn op zoek naar jonge kandidaten. Vaak staan ze te springen. Ook je toekomstige werkgever. Daar wil en moet jij toch bij horen, niet?

Jij bent student of scholier. En staat nog aan de start van je loopbaan. Mogelijk heb je al wat werkervaring opgebouwd. Daarom is het nu al slim en sterk om met LinkedIn te starten.

Krijg meer inzicht in de kansen met LinkedIn. Bouw aan een krachtig en aantrekkelijk profiel. En ga dan aan de slag met netwerken en profileren. Laat zien wat jij in je mars hebt. Jij bent de beoogde kandidaat voor die mooie nieuwe vacature of voor jouw toekomstige werkgever.

Wij willen zo graag meer inzicht geven en kennis borgen om bij te dragen aan jouw succes met het optimaal en krachtig inrichten en inzetten van LinkedIn. Deze algemene basistraining geeft je meer inzicht en kennis van LinkedIn als zakelijke netwerktool.

Deze online training is natuurlijk bestemd voor studenten en scholieren. En ook voor docenten en studie- en loopbaanbegeleiders op onderwijsinstellingen en scholen.

Deze online training is een Microtraining en gebaseerd op kennis borgen. Je kunt deze online training zowel via de IoM website als app volgen via het opgegeven e-mailadres bij aanmelding. Deze online training bestaat uit drie leerdoelen (micropapers) en een 30-tal leerkaarten (vragen). Door het lezen van de leerdoelen en het maken van de leerkaarten word je kennis en inzicht getoetst en geborgd. De leerdoelen (PDF) dienen dus eerst goed gelezen en geleerd te worden. Daarna word je in 3 etappes (met minimaal 1 dag tussenpoos) d.m.v. de leerkaarten getoetst. Na afloop volgt er een eindtoets (test). Hiermee wordt deze online Microtraining afgerond en afgesloten, je ontvangt automatisch een certificaat van deelname.

Deze online training is 30 dagen beschikbaar. Er bestaat de mogelijkheid om dit, zonder extra kosten, éénmalig met 30 dagen te verlengen mocht je dit wenselijk achten. Neem daarvoor tijdig contact op met atHoning.

De leerkaarten (vragen) zijn tekstueel en/of visueel opgebouwd. Dat wil zeggen dat de antwoorden onderbouwd worden door tekst maar ook door korte instructie video’s. Deze online training bevat als extra veel korte instructievideo’s bij de antwoorden per leervraag. Deze video’s worden automatisch gestart bij het controleren van de antwoorden. Er is een mogelijkheid om na afloop van deze online training een jaar lang toegang te krijgen tot deze video’s en documenten. Via een besloten pagina op mijn website met autorisatie. Dit kun je zelf tegen een aantrekkelijk tarief van € 25,- excl. btw afnemen en kopen via mijn website.

Na aanschaf krijg je via atHoning de autorisatie en instructies z.s.m. toegestuurd. Deze online training word je aangeboden door atHoning in samenwerking met het Institute of Microtraining (IoM).

Deze online training is ook een prima opstap naar mijn online trainingen “LinkedIn profiel voor je (loop)baan en “LinkedIn voor een baan en je loopbaan”.

Klik hieronder op de button “Nu kopen” en meld je aan inclusief betaling via Ideal.

Bij afname van deze training krijg jij nu 15% introductiekorting. Gebruik deze kortingscode bij de bestelling: Introductieaanbodathoning

Tarief: € 59,- excl. btw (21%)

 

Ik wens je veel succes en plezier toe.

 

Klik hier om terug te gaan naar de aanbod pagina online trainingen.

Vragen kunnen gemaild worden naar training@athoning.nl of via whatsapp naar 06-11581126.

Hartelijke groet,

Anton Honing

atHoning “online meerwaarde”
LinkedIn support

 

athoning online meerwaarde is Anton Honing uit Wijchen Interesse in een persoonlijke coaching?

Wil je n.a.v. deze online training nog een keer met mij persoonlijk sparren over LinkedIn?

Dan kun je bij mij terecht voor een 1 op 1 Zoom sessie tegen een uurtarief van € 85,- excl. btw.

Neem na de training even contact met mij op om dit in te boeken.