Online training: LinkedIn voor een nieuwe baan of loopbaan versterken

LinkedIn voor een nieuwe baan of loopbaan versterken

In deze training gaan we in op de huidige maatschappij en markt waar een heel andere manier van werven en solliciteren geldt dan we gewend waren. We gaan ook in op de kracht en mogelijkheden van LinkedIn om in beeld te komen voor jouw nieuwe baan of uitdaging. En kijken wat belangrijk is en waar je op dient te letten c.q. op in te spelen voordat je op zoek gaat en jezelf gaat aanbieden?

Vacatures worden tegenwoordig ook steeds vaker ingevuld via je netwerk en via netwerken. En nieuwe banen komen ook steeds sneller in beeld via je netwerk en door te netwerken. Daarnaast willen werkgevers hun vacatures liefst zo snel en goedkoop mogelijk invullen. En daarom is LinkedIn het belangrijkste online platform om hierop in te spelen, ook voor jou?

Wij willen zo graag meer inzicht geven en kennis borgen om bij te dragen aan jouw succes met het optimaal en krachtig inrichten en inzetten van LinkedIn voor je (loop)baan. Daarom is deze training gemaakt om jou als werkzoekende meer kansen te geven op het in beeld komen voor werk en solliciteren op vacatures.

In principe kan iedereen deze online training volgen maar de training is vooral bestemd voor werkzoekenden en werknemers (ook boventalligen) die hun baan verliezen of die van baan willen of moeten veranderen.

Deze online training is een Microtraining en gebaseerd op kennis borgen. Je kunt deze online training zowel via de IoM website als app volgen via het opgegeven e-mailadres bij aanmelding. Deze online training bestaat uit drie leerdoelen (micropapers) en een 30-tal leerkaarten (vragen). En deze training bevat nog twee extra leerdoelen (pdf). In deze training wordt ook met een cases en voorbeelden gewerkt om meer feeling en inzicht te krijgen door zelf concreet te oefenen met opdrachten.

Door het lezen van de leerdoelen en het maken van de leerkaarten word je kennis en inzicht getoetst en geborgd. De leerdoelen (PDF) dienen dus eerst goed gelezen en geleerd te worden. Daarna word je in 3 etappes (met minimaal 1 dag tussenpoos) d.m.v. de leerkaarten getoetst. Na afloop volgt er een eindtoets (test). Hiermee wordt deze online Microtraining afgerond en afgesloten, je ontvangt automatisch een certificaat van deelname.

Deze online training is 30 dagen beschikbaar. Er bestaat de mogelijkheid om dit, zonder extra kosten, éénmalig met 30 dagen te verlengen mocht je dit wenselijk achten. Neem daarvoor tijdig contact op met atHoning.

De leerkaarten (vragen) zijn tekstueel en/of visueel opgebouwd. Dat wil zeggen dat de antwoorden onderbouwd worden door tekst maar ook door korte instructie video’s. Deze online training bevat als extra veel korte instructievideo’s (36) bij de antwoorden per leervraag. Deze video’s worden automatisch gestart bij het controleren van de antwoorden. Er is een mogelijkheid om na afloop van deze online training een jaar lang toegang te krijgen tot deze video’s en documenten. Via een besloten pagina op mijn website met autorisatie. Dit kun je zelf tegen een aantrekkelijk tarief van € 55- excl. btw afnemen en kopen via mijn website.

Na aanschaf krijg je via atHoning de autorisatie en instructies z.s.m. toegestuurd. Deze online training word je aangeboden door atHoning in samenwerking met het Institute of Microtraining (IoM).

Tip: voor veel werknemers/medewerkers kan dit misschien interessant zijn om vanuit een loopbaan- of ontwikkelbudget af te nemen. Mijn ervaring is dat dit mogelijkheden biedt!

Klik hieronder op de button “Nu kopen” en meld je aan inclusief betaling via Ideal.

Bij afname van deze training krijg jij nu 15% introductiekorting. Gebruik deze kortingscode bij de bestelling: Introductieaanbodathoning

Tarief: € 149,- excl. btw (21%)

 

Ik wens je veel succes en plezier toe.

 

Klik hier om terug te gaan naar de aanbod pagina online trainingen.

Vragen kunnen gemaild worden naar training@athoning.nl of via whatsapp naar 06-11581126.

Hartelijke groet,

Anton Honing

atHoning “online meerwaarde”
LinkedIn support

 

athoning online meerwaarde is Anton Honing uit Wijchen Interesse in een persoonlijke coaching?

Wil je n.a.v. deze online training nog een keer met mij persoonlijk sparren over LinkedIn?

Dan kun je bij mij terecht voor een 1 op 1 Zoom sessie tegen een uurtarief van € 85,- excl. btw.

Neem na de training even contact met mij op om dit in te boeken.