Online training: LinkedIn voor jouw doelgroep en (potentiële) klanten

LinkedIn voor jouw doelgroep en (potentiële) klanten

Deze online training gaat dieper in op de belangrijkste onderdelen en aspecten binnen LinkedIn voor jouw bedrijf: Profiel, Pagina, Connecten, Content, Groepen en Zoeken.

Hiermee wordt een link gelegd om dit sterker en slimmer in te zetten voor jouw branding, marketing, werving, sales en acquisitie. Voor jouw bedrijf of organisatie, zonder of met medewerkers. Want uiteindelijk wil je met jouw bedrijf en mensen je doelgroep versterken en verbreden. In beeld komen en in beeld blijven. Voor kansen op meer business.

Daarom is deze training gemaakt om jouw bedrijf daarbij meer kansen en inzicht te geven. Deze online training werkt o.a. ook met een fictieve case waarbij het verzoek en opdracht deze om te zetten naar jouw eigen bedrijf en doelgroep!

In principe kan iedereen deze online training volgen maar de training is vooral bestemd voor ondernemers, management en werknemers die meer uit LinkedIn willen halen voor het versterken van hun business en in beeld willen komen bij hun doelgroep. De nadruk ligt in deze training dan ook op connecten, volgen en verbinden in en met je doelgroep. Voor prospects en leads.

Deze online training is een Microtraining en gebaseerd op kennis borgen. Je kunt deze online training zowel via de IoM website als app volgen via het opgegeven e-mailadres bij aanmelding. Deze online training bestaat uit drie leerdoelen (micropapers) en een 30-tal leerkaarten (vragen). En deze training bevat nog twee extra leerdoelen (pdf). In deze training wordt ook met een fictieve case gewerkt om meer feeling en inzicht te krijgen door concreet te oefenen met opdrachten.

Door het lezen van de leerdoelen en het maken van de leerkaarten word je kennis en inzicht getoetst en geborgd. De leerdoelen (PDF) dienen dus eerst goed gelezen en geleerd te worden. Daarna word je in 3 etappes (met minimaal 1 dag tussenpoos) d.m.v. de leerkaarten getoetst. Na afloop volgt er een eindtoets (test). Hiermee wordt deze online Microtraining afgerond en afgesloten, je ontvangt automatisch een certificaat van deelname.

Deze online training is 30 dagen beschikbaar. Er bestaat de mogelijkheid om dit, zonder extra kosten, éénmalig met 30 dagen te verlengen mocht je dit wenselijk achten. Neem daarvoor tijdig contact op met atHoning.

De leerkaarten (vragen) zijn tekstueel en/of visueel opgebouwd. Dat wil zeggen dat de antwoorden onderbouwd worden door tekst maar ook door korte instructie video’s. Deze online training bevat als extra veel korte instructievideo’s (36) bij de antwoorden per leervraag. Deze video’s worden automatisch gestart bij het controleren van de antwoorden. Er is een mogelijkheid om na afloop van deze online training een jaar lang toegang te krijgen tot deze video’s en documenten. Via een besloten pagina op mijn website met autorisatie. Dit kun je zelf tegen een aantrekkelijk tarief van € 55,- excl. btw afnemen en kopen via mijn website.

Na aanschaf krijg je via atHoning de autorisatie en instructies z.s.m. toegestuurd. Deze online training word je aangeboden door atHoning in samenwerking met het Institute of Microtraining (IoM).

Deze training geeft je meer kans op het vinden en binden van je doelgroep en nieuwe prospects, leads en klanten.

Klik hieronder op de button “Nu kopen” en meld je aan inclusief betaling via Ideal.

Bij afname van deze training krijg jij nu 15% introductiekorting. Gebruik deze kortingscode bij de bestelling: Introductieaanbodathoning

Tarief: € 159,- excl. btw (21%) 

 

Ik wens je veel succes en plezier toe.

Klik hier om terug te gaan naar de aanbod pagina online trainingen.

Vragen kunnen gemaild worden naar training@athoning.nl of via whatsapp naar 06-11581126.

Hartelijke groet,

Anton Honing

atHoning “online meerwaarde”
LinkedIn support

 

athoning online meerwaarde is Anton Honing uit WijchenInteresse in een persoonlijke coaching?

Wil je n.a.v. deze online training nog een keer met mij persoonlijk sparren over LinkedIn?

Dan kun je bij mij terecht voor een 1 op 1 Zoom sessie tegen een uurtarief van € 85,- excl. btw.

Neem na de training even contact met mij op om dit in te boeken.