Online training: LinkedIn basis en inzicht

LinkedIn basis en inzicht (algemene training)

Krachtig en slim inzetten van LinkedIn begint met inzicht en kennis van de onderdelen en mogelijkheden van dit zakelijk netwerkplatform voor professionals. Om daarna goed voorbereid met een aansprekend profiel en pagina je doelstellingen te bereiken.

Want wat is nu LinkedIn, wat kun je er mee, hoe werkt het en hoe ziet het eruit? Waar zitten de kansen, waar moet je op letten?

Wij willen zo graag meer inzicht geven en kennis borgen om bij te dragen aan jouw succes met het optimaal en krachtig inrichten en inzetten van LinkedIn. Deze algemene basistraining geeft je meer inzicht en kennis van LinkedIn als zakelijke netwerktool. Je kunt deze training gebruiken als voorbereiding voor het krachtig inzetten en inrichten van jouw profiel en aanpak op en met LinkedIn.

In principe kan iedereen deze online training volgen maar de training is vooral bestemd voor mensen die LinkedIn nog niet kennen of daar nog weinig inzicht in hebben en weinig gebruik van maken. Meer voor beginners en starters. Of ben je al actief en wil je gewoon wat meer achtergrondinformatie en algemene kennis en inzicht opdoen!

Deze online training is een Microtraining en gebaseerd op kennis borgen. Je kunt deze online training zowel via de IoM website als app volgen via het opgegeven e-mailadres bij aanmelding. Deze online training bestaat uit drie leerdoelen (micropapers) en een 30-tal leerkaarten (vragen). Door het lezen van de leerdoelen en het maken van de leerkaarten word je kennis en inzicht getoetst en geborgd. De leerdoelen (PDF) dienen dus eerst goed gelezen en geleerd te worden. Daarna word je in 3 etappes (met minimaal 1 dag tussenpoos) d.m.v. de leerkaarten getoetst. Na afloop volgt er een eindtoets (test). Hiermee wordt deze online Microtraining afgerond en afgesloten, je ontvangt automatisch een certificaat van deelname.

Deze online training is 30 dagen beschikbaar. Er bestaat de mogelijkheid om dit, zonder extra kosten, éénmalig met 30 dagen te verlengen mocht je dit wenselijk achten. Neem daarvoor tijdig contact op met atHoning.

De leerkaarten (vragen) zijn tekstueel en/of visueel opgebouwd. Dat wil zeggen dat de antwoorden onderbouwd worden door tekst maar ook door korte instructie video’s. Deze online training bevat als extra veel korte instructievideo’s (22) bij de antwoorden per leervraag. Deze video’s worden automatisch gestart bij het controleren van de antwoorden. Er is een mogelijkheid om na afloop van deze online training een jaar lang toegang te krijgen tot deze video’s en documenten. Via een besloten pagina op mijn website met autorisatie. Dit kun je zelf tegen een aantrekkelijk tarief van € 35,- excl. btw afnemen en kopen via mijn website.

Na aanschaf krijg je via atHoning de autorisatie en instructies z.s.m. toegestuurd. Deze online training word je aangeboden door atHoning in samenwerking met het Institute of Microtraining (IoM).

Deze online training is een prima opstap naar mijn online trainingen “een krachtig en aantrekkelijk profiel voor jouw bedrijf en business” en “een krachtig en aantrekkelijk profiel voor je loopbaan of nieuwe baan“.

Tip: voor veel werknemers/medewerkers kan dit misschien interessant zijn om vanuit een loopbaan- of ontwikkelbudget af te nemen. Mijn ervaring is dat dit mogelijkheden biedt!

Klik hieronder op de button “Nu kopen” en meld je aan inclusief betaling via Ideal.

Bij afname van deze training krijg jij nu 15% introductiekorting. Gebruik deze kortingscode bij de bestelling: Introductieaanbodathoning

Tarief: € 59,- excl. btw (21%)

 

Ik wens je veel succes en plezier toe.

 

Klik hier om terug te gaan naar de aanbod pagina online trainingen.

Vragen kunnen gemaild worden naar training@athoning.nl of via whatsapp naar 06-11581126.

Hartelijke groet,

Anton Honing

atHoning “online meerwaarde”
LinkedIn support

 

athoning online meerwaarde is Anton Honing uit Wijchen Interesse in een persoonlijke coaching?

Wil je n.a.v. deze online training nog een keer met mij persoonlijk sparren over LinkedIn?

Dan kun je bij mij terecht voor een 1 op 1 Zoom sessie tegen een uurtarief van € 85,- excl. btw.

Neem na de training even contact met mij op om dit in te boeken.