Een persoonlijke LinkedIn coach voor jouw bedrijf!

Een 1 op 1 LinkedIn begeleiding voor jouw bedrijf en persoon met 100% individuele aandacht!

Zullen wij samen LinkedIn voor jouw bedrijf sterk oppakken en slim inzetten?

Niet alleen doen!

Er zijn heel veel LinkedIn handleidingen, hand-outs en instructies op Internet te vinden en verkrijgbaar. En ook online LinkedIn cursussen, trainingen en workshops die je zelf kunt volgen. En dat is prima, niets mis mee. Maar besef wel dat jij dit allemaal zelf moet uitzoeken en toepassen. En natuurlijk de tijd en energie ervoor vrij kunnen maken. Lukt dat met de juiste focus, zonder afleiding en zonder iemand die je begeleidt, motiveert en stimuleert. En zonder een “stok achter de deur”!

 

Samen doen!

Mijn ervaring is dat het inzetten van LinkedIn voor een bedrijf pas echt succesvol is en kansen biedt als je 100% persoonlijke aandacht krijgt. Want ieder mens is anders, iedere ondernemer is anders en ieder bedrijf is anders. Of je nu directeur, manager, eigenaar of werknemer bent.

En ieder bedrijf heeft zijn eigen voorkeuren en doelstellingen waar ze voor gaan. Gericht op jouw branding, marketing, sales en ook werving. En natuurlijk wil je bij een bepaalde doelgroep in beeld komen. En dat is een grote uitdaging. Wie zijn je klanten en hoe vind je die dan?

We bepalen samen eerst de netwerkstrategie en de doelstellingen voor jouw bedrijf. En natuurlijk definiëren we de doelgroep en scherpen dit aan. Van daaruit gaan we jouw zakelijk profiel optimaliseren en uitdiepen. Ook pakken we de bedrijfspagina mee, dat biedt extra kansen.

De aanpak!

Met dit profiel en de bedrijfspagina gaan we ons richten op de 2 belangrijkste pijlers binnen LinkedIn, Connecten en Content. Om het netwerk te versterken en vergroten en meer zichtbaar en vindbaar te worden. Natuurlijk nemen we ook alle ins&outs van LinkedIn door en zoomen we in op de ontwikkelingen en functionaliteiten. En kijken we natuurlijk ook naar de website als spiegel en input voor LinkedIn. Iets waar vaak niet aan gedacht wordt!

Ik speel daar met mijn aanpak en aanbod op in. Ik wil jou en jouw bedrijf echt goed leren kennen op een laagdrempelige en open manier en in een positieve en prettige werksfeer. Met een gestructureerde, gedegen en heldere aanpak. Waarbij we niet alleen denken maar vooral ook gaan doen. En niet te vergeten soms ook durven, uit je comfort zone komen. We gaan LinkedIn samen oppakken om dit sterk en slim in te zetten.

 

Mijn aanbod!

Dit traject bevat 14 uur persoonlijke begeleiding. Met 4 x 2 uur online videobellen en 6 uur voorbereiding en huiswerk. We werken niet alleen via mail, telefoon en chat maar vooral ook via individuele videocall sessies.

Concrete resultaten die jij gaat behalen:

Een krachtig en aantrekkelijk profiel en bedrijfspagina, meer aandacht, een groter netwerk, meer zichtbaarheid en vindbaarheid, nieuwe content inzetten, meer interactie, zoeken en vinden van je doelgroep, onderhouden bestaande relaties, in beeld komen bij potentiële klanten en jezelf online sterker en slimmer profileren.

Gaan wij dit samen oppakken en jouw bedrijf op LinkedIn een flinke boost geven?

> Nu met een éénmalig introductieaanbod voor € 949,- (normaal tarief € 1.099, -) exclusief btw.

Neem hier contact met mij op om je aan te melden.

 

* Dit is een éénmalig (online) traject met een doorlooptijd van maximaal 2 maanden, agenda wordt samen afgestemd.
* Betaling in 2 en 3 termijnen is mogelijk.