Een persoonlijke LinkedIn coach voor jouw loopbaan?

Een 1 op 1 LinkedIn begeleiding voor jouw loopbaan en persoon met 100% individuele aandacht!

Zullen wij samen jouw loopbaan op LinkedIn slim oppakken en sterk vormgeven? Met oog op een nieuwe baan?

Niet alleen doen!

Er zijn heel veel LinkedIn handleidingen, hand-outs en instructies op Internet te vinden en verkrijgbaar. En ook online LinkedIn cursussen, trainingen en workshops die je zelf kunt volgen. En daar is op zich niets mis mee. Maar besef wel dat je het dan wel allemaal zelf moet uitzoeken en toepassen. En natuurlijk de tijd en energie ervoor vrij kunnen maken. Lukt dat met de juiste focus en zonder afleiding. En lukt dat zonder iemand die je begeleidt, motiveert en stimuleert. Iemand als een “stok achter de deur”!

Mijn ervaring is dat het inzetten van LinkedIn voor jouw loopbaan pas echt succesvol is en kansen biedt als je 100% persoonlijke aandacht krijgt. Want ieder mens is anders, iedere functie is anders. Of je nu directeur, manager of medewerker bent.

En iedereen heeft zijn eigen voorkeuren en doelstellingen. Gericht op jouw functie en rol, in jouw vakgebied of branche. Want daar ga je voor. Je zoekt naar nieuwe uitdagingen en nieuwe functies. Bij nieuwe werkgevers. En dat is een grote uitdaging. Waar zijn de vacatures? Of hoe kom ik in beeld zonder dat er vacatures zijn?

 

Samen doen!

We bepalen samen eerst jouw netwerkstrategie en doelstelling. Van daaruit gaan we jouw zakelijk profiel optimaliseren en uitdiepen. Met jouw profiel en pagina gaan we ons richten op de 2 belangrijkste pijlers binnen LinkedIn, Connecten en Content. Om jouw netwerk te versterken en te vergroten. En meer zichtbaar en vindbaar te worden.

Natuurlijk nemen we ook je Curriculum Vitae (cv) als spiegel en input voor LinkedIn. En heb je onlangs of recent nog een loopbaan- of outplacementtraject gevolgd dan nemen we dat natuurlijk mee. We nemen ook alle ins&outs van LinkedIn door en zoomen we in op de ontwikkelingen en functionaliteiten.

De aanpak!

Ik speel daar met mijn aanpak en aanbod op in. Ik wil jou echt goed leren kennen op een laagdrempelige en open manier en in een positieve en prettige werksfeer. Met een gestructureerde, gedegen en heldere aanpak. Waarbij we niet alleen denken maar vooral ook gaan doen. En niet te vergeten soms ook durven, uit je comfort zone komen. We gaan LinkedIn samen oppakken om het ook sterk en slim in te zetten. Voor jouw loopbaan en nieuwe uitdaging of baan.

Want als mensen niet weten wat je precies zoekt zullen ze je ook niet kunnen helpen, niet?

 

Mijn aanbod!

Dit traject bevat 12 uur persoonlijke begeleiding. Met 4 x 1,5 uur online videobellen en 6 uur voorbereiding en huiswerk. We werken niet alleen via mail, telefoon en chat maar vooral ook via individuele videocall sessies.

Concrete resultaten die jij gaat behalen:

Een krachtig en aantrekkelijk profiel, meer aandacht, een groter netwerk, meer zichtbaarheid en vindbaarheid, nieuwe content inzetten, vacatures vinden, meer interactie, zoeken en vinden van je potentiële werkgevers, in beeld komen voor je nieuwe baan en jezelf online sterker en slimmer profileren als vakman/vakvrouw.

Gaan wij dit samen oppakken en jouw loopbaan op LinkedIn een flinke boost geven?

Tip: Mogelijk dat jij via jouw werkgever recht hebt op een ontwikkel- of loopbaanbudget en dit hiervoor kunt inzetten!

> Nu met een éénmalig introductieaanbod voor € 799,- (normaal tarief € 949, -) exclusief btw.

Neem hier contact met mij op om je aan te melden.

 

* Dit is een éénmalig (online) traject met een doorlooptijd van maximaal 2 maanden, agenda wordt samen afgestemd.
* Betaling in 2 en 3 termijnen is mogelijk.