Homepage Website Website2

Wordt het niet eens tijd om je website krachtig op te gaan pakken?

Het vergroten van naamsbekendheid en omzet, de continuïteit waarborgen en het optimaal bedienen van onze doelgroep door slimme en sterke inzet van de website. Met daarbij een optimale mix en samenhang bereiken in website, google, Social Media en communicatie (content).

Mijn ervaring en constatering is dat veel websites verouderd zijn, niet meer worden bijgehouden of weinig aantrekkelijk en klantvriendelijk zijn. De website is niet meer je gewenste visitekaartje, het hangt er vaak bij.

En dat is zonde. Een verouderde website is een gemiste kans. Want juist je website is de verkeersader in je online marketing, werving en sales. Daar wil je je doelgroep naar toe krijgen, daar moet contact ontstaan. Enig idee hoeveel bezoekers er überhaupt op je website komen en of deze wel goed vindbaar is?

Je website verdient de juiste aandacht. Het moet ook makkelijk en vriendelijk te onderhouden zijn, het moet geen rocket-science zijn!  Ik kan je helpen met adviseren, invoeren en onderhouden/beheren.

Ik kan je ook helpen met sterke tools om dit in te richten en op te pakken. Klik hieronder op de video animatie voor een indruk van de mogelijkheden. Ook een losse website is via mij met sterke samenwerkende partners verkrijgbaar.

 

websiteaanbodathoning kvspakketathoning cockpitterathoning googleathoning

Ik kan je helpen met het inrichten en beheren van je website. Inclusief zoekoptimalisatie. En met het inrichten en beheren van je communicatiestroom. Inclusief berichten (intern/extern), e-mailings, blog, RSS-feed, nieuws en contactpersonen.

Je hele online marketing uitbesteden, ook daar kunnen wij je mee helpen.

Naast de website kan ik je ook helpen met het inrichten, beheren en trainen van Social Media

Klik hieronder voor de mogelijkheden: 

Website Bouwen, Inrichten en/of Beheren
Google Inrichten en Inzetten van landingspagina's 
Communicatie Inrichten en Inzetten van communicatie/content module
All-in-one pakket Website, Google, Communicatie

 

Een indruk van de hulpmiddelen?

Klik hieronder op de afbeeldingen voor de video's over het All-in-one pakket en de Communicatiemodule.

atHoning helpt bedrijven, organisaties en stichtingen met het inrichten en onderhouden van websites voor meer online resultaten en meer business.

Spreekt dit je aan, zullen we eens een bakje koffie drinken en nader kennismaken?

Ik kom graag bij je langs voor een kennismaking en toelichting. Of neem hier contact met mij op.