Homepage Website

EEN GEAVANCEERDE WEBSITE, AANTREKKELIJK EN RESPONSIVE!

Vandaag de dag moet iedere website of webshop responsive zijn en dus geschikt voor mobiel, tablet en PC. Daarnaast speelt vormgeving en beleving een grote rol. Ook is het belangrijk om een logische route aan te bieden op de website. Jij als klant wil liever sneller geholpen worden, dan te veel tijd kwijt zijn of voor verrassingen komen te staan.

Een goed gevoel en de juiste uitstraling is de basis voor het uiteindelijke conversie moment van de klant. De website is de plek waar het allemaal gebeurt, dat is de plek waar jouw bezoeker kan converteren naar resultaat.

De website is en blijft de katalysator, daar wil je de doelgroep en je publiek naar toe krijgen.

Ik vertel je hier graag meer over. Neem hieronder contact met mij op.

contact met athoning 

Het beheren van je website moet eenvoudig en makkelijk zijn.

Dit kan met de technieken die ik met een partner kan leveren. Snel een tekstje veranderen, menu aanmaken, nieuws plaatsen of een foto toevoegen is allemaal mogelijk. Door snel de content te kunnen veranderen blijft de website levendig en blijven je klanten up to date!

Een website staat echter niet alleen. Laat het onderdeel zijn van je online strategie en aanpak. Wij leggen de koppeling met zoekoptimalisatie, content, Social Media. En je zult versteld staan van de aantrekkelijke mogelijkheden en tarieven die wij bieden.

Daarnaast is het ook mogelijk dat ik je website beheer, hiervoor werk ik met vaste tarieven of met een uren strippenkaart. Ik kan je grotendeels het werk uit handen nemen.

Informeer vrijblijvend eens naar de aantrekkelijke mogelijkheden en tarieven. Of naar voorbeelden van enkele bedrijven die een website bij ons afnemen.