Homepage Socialmediavooreenbaan

socialmediavooreenbaan

Training en Coaching Social Media voor een baan

Ik zorg voor een krachtige en slimme inrichting en inzet van Social Media om je nieuwe baan te zoeken en vinden. 

We gaan voor 12 kansen:

12redenenvoorsocialmediazakelijk

(klik hier om de afbeelding te downloaden)

Naast de losse workshops Linkedin, Facebook en Twitter voor klanten zijn deze trainingen ook als 1 gezamenlijke workshop te volgen.

Drie losse Social Media onderdelen (Facebook, Twitter en Linkedin) gebundeld in 1 pakket. En af te nemen in 2 aansluitende dagdelen (2 x 2,5 uur) training Social Media.

Door de combinatie en gerichte doelstelling en aanpak ga jij Social Media optimaal in beeld te brengen voor die nieuwe baan en uitdaging. Bij de mensen die je hierbij kunnen helpen, bij je doelgroep dus.

De deelnemers gaan elkaar helpen met het inzetten van eigen netwerken waarbij ook de trainer zijn netwerk zal inzetten. Doelgericht, breed netwerken is tegenwoordig ontzettend belangrijk om in beeld te komen voor je nieuwe baan. En bij je toekomstige werkgever en collega's. Internet en Social Media biedt hier vele kansen en mogelijkheden.

We focussen ons met deze workshop Social Media op het zoeken en vinden van vacatures en d voor jou interessante bedrijven en personen. Gericht op je eigen branding en profilering (merk persoon), solliciteren en werving. Door het binden en vinden van die mensen die voor jou iets kunnen en willen betekenen. Om die nieuwe job te vinden en krijgen.

Je kunt mij inhuren voor:

1 op 1 coaching:  € 75,- uurtarief
Training Open Inschrijving: €175,- per deelnemer (1 dag)

 

* Klik hier voor de losse workshops Facebook, Twitter en Linkedin
* Tarieven interne workshops afhankelijk van aantal deelnemers en locatie/faciliteiten. 

 

Neem hier contact met mij op voor meer informatie of voor een bakje koffie en kennismaking.

contact met athoning