Homepage Socialmediabeheren

 

socialmediabeheren

Beheren van Social Media onderdelen (incl. Content)

Ik zorg voor krachtig en slim beheer en support van Social Media voor jouw bedrijf. 

We gaan voor 12 kansen:

12redenenvoorsocialmediazakelijk

(klik hier om de afbeelding te downloaden)

Social Media is voor ondernemers en organisaties niet meer weg te denken en wordt steeds belangrijker. Online aanwezigheid en aandacht geeft veel mogelijkheden en kansen voor meer business.

Social Media bestaat uit diverse onderdelen waarbij het belangrijk is om een keuze te maken. En daarop volledig te focussen. Want niet alles is bij te houden, dat moet je ook niet willen. Naast tijd en energie is het vooral de vraag of je doelgroep daar aanwezig is. 

Want dat is de belangrijkste uitdaging en aanpak met het inzetten en beheren van Social Media. Je richten op je doelgroep. En daar sterk en slim in beeld komen en blijven. Afgestemd op en met je website. Hier dient samenhang in te zijn. 

Het beheer bestaat voornamelijk uit gericht netwerken en je doelgroep op- en uitbouwen. En aan de andere kant het publiceren en delen van berichten, informatie en overig nieuws van jouw bedrijf of organisatie. Met in het verlengde daarvan ook het reageren en inspelen op reacties.

Echter schiet Social Media er bij veel ondernemingen en organisatie vaak bij in. Je hebt het te druk en er is geen tijd voor. Of de benodigde kennis is niet in huis aanwezig. Wellich heb je er zelfs geen gevoel bij en is het voor jou iets wat ver van je af staat. Dan wordt dit opgeschoven en uitgesteld. Of het wordt er een beetje bij gedaan. In het ergste geval blijft het gewoon liggen.

En dan hebben we het nog niet over het meten en sturen gehad. Want meten is weten. Voor meer online resultaten en business!

Herken je dit? Dan ben ik de man die zorgt dat wij daar samen meer uit gaan halen. Voor meer online resultaten en business.

 

Je kunt mij inhuren voor:

Beheer bedrijven van 1 tot 3 medewerkers  Vanaf € 150,- per maand
Beheer bedrijven van 4 tot 10 medewerkers Vanaf € 225,- per maand
Beheer bedrijven van 11 tot 50 medewerkers Vanaf € 350,- per maand

 * Voor grotere bedrijven in overleg (met offerte).

 

Voor de Social Media onderdelen richten we ons op Facebook, Twitter en Linkedin. In overleg kunnen we ook Instagram en Google+ meenemen.

Neem hier contact met mij op voor meer informatie of voor een bakje koffie en kennismaking.

contact met athoning