Homepage Social Selling

Zet jouw bedrijf of organisatie Social Selling al in?

Een sterk online imago geeft meer kans op online groei!

Social Selling, het bevat dus twee woorden:

Social = Sociaal/Maatschappelijk + Selling = Verkopen

Dus Social Selling is dan je sociaal zien te verkopen. 

Behouden van klanten en het verkrijgen van nieuwe klanten wordt steeds lastiger via koude acquisitie en traditionele marketing (veelal offline).

Daarom wordt het steeds belangrijker om via Internet en Social Media online in beeld te komen en te blijven. Je bedrijf op Internet en Social Media krachtig en persoonlijk inrichten en optimaliseren. En daarmee continu in beeld komen en blijven bij je doelgroep.

De meest belangrijke en waardevolle uitdaging is het delen en weggeven van je kennis en expertise en het krachtig invullen van je expert rol. Zodat mensen uit je doelgroep je gaan volgen, waarderen en promoten. 

Met als andere grote uitdaging te bouwen aan een positief sterk imago, de klant te vinden en te binden en liefst zoveel mogelijk naar je toe te laten komen. Daar komt het in het kort op neer. 

Het contact met vaste klanten intensiveren en nieuwe klanten vinden. 

Social Media als marketinginstrument inzetten. Voor meer online resultaten op lange termijn. Ga voor meer prospects en leads. Maar vergeet je bestaande klanten niet, zij zijn minsten zo belangrijk en misschien nog wel belangrijker!

Social Selling Stappenplan > voor meer online succes!

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief en ontvang mijn 15 Stappenplan overzicht.

 

 

Social Selling via laptop

Social Media > Social Selling > Social Business

Denk hierbij aan je online imago en reputatie. En ga voor online groei. Online als katalysator om offline zaken te doen.

Hierbij kan Social Selling een belangrijke rol spelen. Mits je daar voor open staat en daar ook volledig voor wil gaan. Want het gaat om de lange termijn, snel scoren is er niet bij. Dan kun je dit bericht beter vergeten. Want wij gaan voor Social Business, dat is het opbouwen en vasthouden van een langdurige relatie.

Omdat ik hier voor veel bedrijven en organisaties grote kansen zie. Sommigen beseffen het zich niet. Of zien of weten dit niet. En daar wil ik graag in beeld komen, hen hiermee begeleiden naar online succes. Zoals ik het afgelopen jaar enkele klanten hierin intensief heb mogen ondersteunen. Echt waardevol en prachtig om te mogen doen. Vooral als de online resultaten zichtbaar worden. En daar doen we het voor, met mijn klant samen.

Ben je nu nieuwsgierig geworden en Is jouw bedrijf nog niet bekend of bezig met Social Selling?

Dan zou ik graag een keer vrijblijvend kennismaken en dit mogen toelichten.

Social Selling Stappenplan > voor meer online succes en Social Business!

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief en ontvang mijn 15 Stappenplan overzicht.

Of neem hieronder contact met mij op, ik zie je uitnodiging graag tegemoet.

 

 

afspraak met athoning

 

Social Selling via mobiel