Homepage Social Media

 

Wordt het niet eens tijd om Social Media krachtig op te gaan pakken?

Het vergroten van naamsbekendheid en omzet, de continuïteit waarborgen en het optimaal bedienen van onze doelgroep door slimme en sterke inzet van Social Media. Ook in combinatie met je website. Social Media vooral inzetten om klanten te vinden en binden en klantcontact te versterken.

Laat deze kansen niet liggen omdat het te druk is of dit geen prioriteit heeft. Of door hier te besparen op budget. Misschien ook omdat het voor jouw bedrijf onbekend terrein is en dit een drempel opwerpt. 

Ik kan je hierin adviseren, begeleiden en ondersteunen. Met inrichting, training/coaching, beheer en/of support. Zelfs kan ik jouw bedrijf hier bijna grotendeels in ontzorgen zodat je er weinig tot geen omkijken naar hebt. Dan neem ik Social Media uit handen en zorg dat je bedrijf of organisatie online aanwezig is en blijft.

Ook kan ik je helpen om Social Media in te zetten voor het zoeken naar personeel. Klik hier voor meer informatie.

Online meerwaarde met Social Media support al vanaf 1 uur per week mogelijk (4 uur per maand) mogelijk. Daarnaast is alles in overleg mogelijk, ik ben hier flexibel in. Dit tegen aantrekkelijke tarieven.

Ik kan je ook helpen met sterke tools om dit in te richten en op te pakken. Klik hieronder op de beide video animaties onderaan op deze pagina voor een indruk van de mogelijkheden.

Interesse in online ontzorgen?

Klik hier voor meer informatie.

 

Ik kan hier natuurlijk een heel verhaal schrijven over mijn online aanpak en prestaties maar dat laat ik liever aan mijn klanten en cursisten over.

Twee mooie referenties waar ik erg trots op ben haal ik er hier specifiek even uit:

“Een samenwerking met Anton betekent gebruik kunnen en mogen maken van zijn knowhow, kennis, kunde en betrouwbaarheid. Anton gaat in alle rust met je in overleg en zoekt naar de juiste oplossing(en). Een proces op gang brengen staat centraal, waarbij een duidelijk doel wordt gesteld. Al met al een betrouwbare partner”!

 “Anton is deskundig op het gebied van Social media en content marketing en toont met zijn bedrijf het belang aan van het (goed) gebruiken van Social media en content door ondernemers. Zichtbaar zijn en gevonden worden is essentieel is voor een ondernemer om nieuwe klanten en uitdagingen te vinden. Het is vooral om belangrijk om gevonden te worden, door een sterk netwerk opbouwen en je als merk krachtig neerzetten. En als iemand je daarbij kan helpen is dat wel Anton...”

atHoning helpt bedrijven, organisaties en stichtingen met krachtige inzet van Social Media naar meer online resultaten en meer business.

 

Klik hier voor meer referenties en aanbevelingen.


Spreekt dit je aan, zullen we eens een bakje koffie drinken en nader kennismaken?

Ik kom graag bij je langs voor een kennismaking en toelichting. Of neem hier contact met mij op.