Homepage Social Media ontzorgen

Is uw bedrijf al actief op Internet en Social Media?
Of wilt uw bedrijf meer uit Internet en Social Media halen?

socialmediasupportathoning

Mijn naam is Anton Honing en ik help ondernemers om meer uit Internet en Social Media te halen.

Website ((incl. Google optimalisatie)

Ik kan een website voor u opzetten en onderhouden en beheren. Ook m.b.t beheren van bestaande websites die bij een andere leverancier lopen.

Social Media (profielen en pagina’s)

Mocht u nog niet op Social Media actief zijn of daar nu te weinig uit halen dan kan ik dit voor u inrichten en optimaliseren.

Onderhoud en beheer van uw website en Social Media richt zich op de content (teksten, foto’s/afbeeldingen, video’s, berichten etc.).

Ik heb een brede ervaring in het ondersteunen van diverse MKB-bedrijven en zelfstandig ondernemers op het gebied van website, Google en Social Media (Facebook, Linkedin, Twitter, Google+ en Instagram). Met goede referenties.

Ik kan als u dat wilt alles uit handen nemen zodat u daar bijna geen omkijken naar heeft. Uw bedrijf dus online ontzorgen maar tegelijkertijd wel sterk en slim op Internet en Social Media actief zijn en blijven.

Hierbij richten we ons op online resultaten die we ook meten. Denk aan het aantal volgers, bezoekers, contacten en berichten.

Op Internet en Social Media draait alles om aandacht en beleving. Uit onderzoeken blijkt dat ondernemers vooral gaan voor naamsbekendheid, een groter netwerk en meer fans en ambassadeurs.

Want uw klanten, relaties, concurrentie zijn online actief. En daar mag uw bedrijf niet ontbreken.

Graag bied ik u mijn diensten aan om voor uw bedrijf meer online resultaten te gaan behalen. U kunt kiezen uit diverse dienstverleningspakketten, zowel éénmalig als structureel. Waarbij ik inspeel op uw behoefte, maatwerk dus.

Wilt u weten wat Anton voor uw bedrijf kan betekenen?
Ik ben graag bereid dit in een persoonlijk gesprek toe te lichten.

Neem hier contact met mij op.

 

Met vriendelijke groet

Anton Honing