Homepage Social Media inrichten

ūüďƬ†Social Media, richt het slim en krachtig in!

Als je met Social Media begint pak het dan strategisch op. Met een visie en een doel. En met structuur. Zet de juiste tooling in en zorg dat je de discipline opbrengt om het te blijven doen. En ook het enthousiasme, een niet te onderschatten factor!

Social media kan dus zeker interessant zijn en kansen bieden voor bedrijven en professionals. Mits je er krachtig mee omgaat en daarin structuur en continu√Įteit aanbrengt. Je moet in een soort "flow" belanden en beseffen dat het duursport is. Kwestie van volhouden en doorzetten. Met vallen en opstaan, het is geen gemakkelijke weg. En het geeft geen garantie, het geeft wel veel aandacht, reuring, publiek en ambassadeurs. Dat is waar ik met jou voor ga, van Social Media, Social Selling naar Social Business!

Vandaag de dag is Social media bijna onmisbaar voor uw bedrijf. Facebook, Twitter, Linkedin en vele andere Social media kanalen kunnen erg interessant zijn om je als bedrijf mee te profileren en doelgericht te netwerken.

Het zou toch vreemd zijn als jouw doelgroep niet op deze kanalen aanwezig is, niet?

Om een goede basis te leggen is het belangrijk dat je Social Media kanalen krachtig worden ingericht. Slim, tactisch, volledig en actueel zijn daarbij mijn uitgangspunten.

Hierbij maak ik, bewust, een onderscheid tussen persoon en bedrijf. Dit noemen we je personal en corporate branding.

Na de inrichting en implementatie van deze Social Media kanalen ben je klaar om actief met Social Media aan de slag te gaan. En om het vol te houden, daar ligt de grootste uitdaging.

Ik vertel je hier graag over. Neem hieronder contact met mij op.

 

afspraak met athoning  

 

 

Wat is Facebook?

Grootste Social Netwerk en Community.

Medio 2016 is de schatting dat er tussen de 9 en 10 miljoen Nederlandse Facebookers zijn!

Wat is Twitter?

Sociaal netwerksite waar mensen snel en kort kunnen reageren en volgen. Op en met Tweets. 

Medio 2016 is de schatting dat er tussen de 2 en 3 miljoen Nederlandse Twitteraars zijn!

Wat is Linkedin?

LinkedIn is een (zakelijk) sociale netwerksite die zich richt op zakelijke professionals. Door je profiel te linken aan andere profielen bouw je een virtueel netwerk op (connecten).

Medio 2016 is de schatting dat er tussen de 4 en 5 miljoen Nederlanders op Linkedin zitten!

Denk ook aan Youtube (video's):

Met tussen de 7 en 8 miljoen Nederlanders op Youtube is het sterk aan te bevelen om video's in te gaan zetten. Via Youtube of andere kanalen.