Homepage Scan en onderhoud

Hoe staat jouw bedrijf er op Social Media voor? 📌 Wil jij voortdurende aandacht aan Social Media blijven besteden? 

Laat Social Media in je bedrijf eens doorlichten?

Vaak zie en constateer ik dat ondernemers en professionals hun Social Media niet (goed) op orde hebben. Het is niet volledig ingericht of niet op elkaar afgestemd. Of er liggen nog kansen die niet benut worden. Ook bevriest het soms omdat er gewoon (te) weinig activiteiten plaatsvinden.

Dat is zonde, dat is een gemiste kans. En dat kan natuurlijk te maken hebben met te weinig focus, te weinig tijd of gewoon geen zin om er mee bezig te zijn. Want veel ondernemers en professionals worden geleefd door de waan van de dag. Of zijn erg druk met hun core-business.

Zou jij eens willen weten hoe je bedrijf er op Social Media voor staat? Waar de kansen liggen om er meer uit te halen?

Neem dan contact met mij op om te kijken wat de mogelijkheden zijn en onder welke voorwaarden dit mogeijk is. 

 

 quickscan social medisocial media bal

(onder bepaalde voorwaarden gratis...)

Onderhoud van Social Media binnen je bedrijf?

Als Social Media in je bedrijf eenmaal is ingericht dan is de grote uitdaging om het levend te houden. Om voortdurend in beeld te komen en blijven, bij voorkeur bij je doelgroep.

En dat kan er door diverse oorzaken bij inschieten. Er is te weinig tijd voor, te weinig kennis aanwezig of het heeft niet voldoende aandacht of prioriteit. Wellicht soms ook gewoon geen zin. 

Dat is jammer, daar laat je wellicht kansen liggen. Want om resultaten uit Social Media te behalen is het belangrijk dat er continu focus en aandacht voor is. En daar ook voldoende tijd en kennis in wordt gestoken. Met de juiste hulpmiddelen en goede begeleiding.

Denk jij of heb je het gevoel dat dit ook voor jou van toepassing is?

Dan zou ik hier graag eens met je over willen brainstormen en kijken wat de mogelijkheden zijn.