Homepage Referenties Tijssen cs accountants en adviseurs

Tijssen cs accountants en adviseurs

De ervaring van Tijssen cs, accountants en adviseurs te Malden met Anton Honing, online meerwaarde.

Ons kantoor Tijssen Cs was via een aantal van haar medewerkers actief op LinkedIn en Twitter, maar niet als kantoor zelf. We hadden daar geen zicht en grip op.

Klant Tijssen cs Malden Peter

Via ons netwerk kwamen in contact met Anton Honing. Hij was net als zelfstandig ondernemer en trainer/coach gestart en wilde ons verder helpen met het professionaliseren van onze profielen en pagina op LinkedIn en Twitter.

Gaandeweg de trainingen werden we door Anton enthousiast gemaakt over deze vormen van netwerken en marketing via Social Media. In de gesprekken die daarop volgden hebben we gebrainstormd over een meer strategische aanpak van de Social Media tools om ons kantoor via Internet marketing beter en meer zichtbaar te maken in onze regio.

In de afgelopen periode is in intensieve samenwerking met Anton en een groot deel van onze medewerkers een strategisch online marketingplan uitgewerkt waarin LinkedIn, Twitter en Facebook, inclusief website, een vast onderdeel zijn geworden in onze marketing. Waarin ook de nadruk is gelegd op onze communicatiestroom aan berichten en artikelen.

Inclusief een perfecte tool om onze communicatiestroom met sterk gepersonaliseerde berichten en overig nieuws naar cliënten en potentiële cliënten op de kaart te zetten. Intussen zijn we, met Anton op de achtergrond als support, zover dat we zelfstandig de kennis en kunde in huis hebben om optimaal gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden van Social Media.

Met de waardevolle en deskundige adviezen van Anton over de verschillende aspecten van de Social Media en Content Beheer, zowel wat betreft de techniek als de marketing, zijn wij geslaagd in onze doelstelling om Social Media activiteiten van ad hoc naar strategisch om te bouwen. De eerste resultaten zijn zichtbaar.

Wij kunnen Anton van harte aanbevelen bij het MKB zodat ook andere bedrijven de kansen van Social Media en Content Marketing optimaal kunnen benutten.