Homepage Referenties PSC 't KAN Coachknooppunt

PSC 't KAN Coachknooppunt

Anton heeft in een interactieve workshop ons, PSC 't KAN Coachknooppunt, bij de hand genomen bij het optimaliseren van onze LinkedIn-profielen en onze business-pagina.

Anton wist met zijn kennis en kunde zeer goed aan te sluiten bij ons kennisniveau en zeker zo belangrijk bij onze wensen. Anton is een inspirerende en zeer gedreven Linkedin specialist en netwerker. Hij wist ons daarmee te stimuleren en te enthousiasmeren. Ook nu nog, na de workshop weet Anton ons via Social Media aan te sporen om actief en alert te blijven in het zakelijk gebruik van Linkedin.

Anton heeft in een interactieve workshop ons, PSC ‘t KAN Coachknooppunt, bij de hand genomen bij het optimaliseren van onze linkedIn-profielen en onze business-pagina. Anton wist met al zijn kennis en kunde zeer goed aan te sluiten bij ons kennisniveau en zeker zo belangrijk bij onze wensen. Anton is een inspirerende en zeer gedreven LinkedInspecialist en -netwerker, en wist ons daarmee te stimuleren en te enthousiasmeren.

Ook nu nog, na de workshop weet Anton ons via Social Media aan te sporen om actief en alert te blijven in het zakelijk gebruik van LinkedIn.

 

Nannette Mees / Eric van Lierop
Partners PSC ’t KAN Coachknooppunt