Homepage Referenties Jumbo supermarkten

Jumbo supermarkten

Anton is een mensgerichte trainer die de vraag achter de vraag herkent. Hierdoor is hij in staat om zowel in een groep, als expert, kennis over te dragen op het gebied van Linkedin.

Maar ook om te fungeren als coach op individueel niveau. Dankzij zijn inlevingsvermogen weet hij snel een basis van vertrouwen te leggen en onder andere hiermee zijn klant een stap verder te helpen.

Jolanda van Bekkum
HR adviseur Jumbo/C1000

 

De training Linkedin van Anton Honing is een goede ondersteuning bij het verkrijgen van een andere job. Via zijn persoonlijke, deskundige en plezierige wijze van doceren is Anton in staat om je snel wegwijs te maken in de wereld van digitaal netwerken. In deze tijd een must om je geschikte baan op de arbeidsmarkt te bemachtigen.

 

Hans Koster
Mobiliteitsmanager Jumbo/C1000

 

Ik heb recentelijk een workshop Linkedin bij Anton gevolgd. Ik heb Anton leren kennen als een open persoonlijkheid, waar je je meteen bij op je gemak voelt en hij heeft goede kennis van de materie. Hij weet alles duidelijk en geduldig uit te leggen.

Melinda Stolk
Medewerker Jumbo/C1000

 

Ik heb onlangs een Linkedin training bij Anton gevolgd. Anton heeft veel praktische kennis en weet dat goed over te brengen, zodat ik direct mijn profiel kon aanpassen en verbeteren. Daarnaast biedt hij voor alle deelnemers een duidelijke toegevoegde waarde.

Arja Kuijt
Medewerker Jumbo/C1000

 

Anton is een uiterst geduldige trainer die op heel toegankelijke wijze Linkedin training geeft. Hij is flexibel, beantwoord alle vragen moeiteloos en zet je praktisch aan het werk. Met als gevolg dat ik mijn Linkedinprofiel goed kan beheren, waarnodig aanpassen en er mee kan werken!

Sara Jobse
Cursist Linkedin training Jumbo