Homepage Referenties Jumbo supermarkten medewerkers

Jumbo supermarkten medewerkers

Reacties van medewerkers C1000/Jumbo over mijn Linkedin trainingen incompany. In totaal ongeveer 50 medewerkers mogen trainen met ieder een basis en gevorderden training Linkedin. Focus op werkzoeken i.v.m. (mogelijke) boventalligheid. Over 2014 en 2015 ongeveer 25 trainingen mogen verzorgen en een aantal coachingsessies (1 op 1).

"Niet alleen droog oplepelen van stof, maar met name de persoonlijke aandacht en de ruimte voor discussies heb ik als zeer positief ervaren. Dat kan alleen als er voldoende vertrouwen is tussen trainer en deelnemers.”

Eric

---

 “Alles wordt prima uitgelegd. De trainer is enthousiast en kan de dingen goed overbrengen. Erg leerzaam en veel bruikbare tips.”

Danielle

---

 “De training vond ik nuttig. En de manier waarop hij werd gegeven heb ik als heel prettig ervaren. Geleerd werd hoe en waar je gegevens kunt plaatsen maar ook werd je gestimuleerd om na te denken over watje plaatst, wat je er mee wilt bereiken (wat voor soort baan je wilt)..”

Barrie

---

 “Zeer prettig. Kundig, persoonlijk en vanuit persoonlijke ervaring.”

Roland

---

 “Zijn eigen carrièreswitch vond ik inspirerend. De hands-on training vond ik prettig, niet alleen maar input ontvangen en er daarna zelf (niet) mee aan de slag gaan, maar direct zaken oppakken. Komt ook doordat de groep klein was, daardoor was er veel aandacht om onder begeleiding aan je profiel te werken.”

Tanja

---

“Het was de beginners training voor LinkedIn. We hebben een LinkedIn pagina aangemaakt en een aantal basis onderdelen doorgelopen. Graag zou ik nog een keer de gevorderden training willen doen.
Anton is zelf zeer fanatiek op LinkedIn. Ik vraag mij af of ik mij ook zo op LinkedIn zou profileren.”

Mark

---

 “Prettig in de omgang en kan kort en duidelijk uitleg geven.”

Jan

---

 “Toegankelijk, praktisch.”

Svintha

---

 “Leerzame training door een toegewijde coach. De training leert je de mogelijkheden van LinkedIn kennen en biedt je handvatten om verder te gaan in het proces van loopbaanontwikkeling.”

Marieke

---