Homepage Referenties HDV Productions

HDV Productions

Ik heb Anton leren kennen als een heel sociaal en gedreven iemand. Hij hielp werkzoekenden bij "HetWerkt Wijchen" bij het maken van een LinkedIn profiel (de do's en don'ts) en heeft diverse initiatieven ontplooid, zoals "Arbeidsmarkt Wijchen", een website voor Wijchen, om vraag en aanbod in arbeid (werk) bij elkaar te brengen.

En meer recent "ZZP-Wijchen", een netwerkgroep voor éénpitters, zoals hij dat ook zelf noemt. Voor beginnende, maar ook gevorderde zelfstandigen. Omdat je elkaar kan helpen en versterken...

Anton is deskundig op het gebied van Social media en content marketing en toont met zijn bedrijf het belang aan van het (goed) gebruiken van Social media en content door ondernemers. "Online meerwaarde voor ondernemers en professionals" is terecht zijn slogan. Zichtbaar zijn en gevonden worden is essentieel is voor een ondernemer om nieuwe klanten en uitdagingen te vinden. Het is vooral om belangrijk om gevonden te worden, door een sterk netwerk opbouwen en je als merk krachtig neerzetten. En als iemand je daar bij kan helpen is dat wel Anton...!

Dick Vogelzang
Eigenaar HDV Productions