Homepage Referenties Social Media

Enkele beoordelingen en ervaringen van mijn klanten:

“Met de waardevolle en deskundige adviezen van Anton over de verschillende aspecten van de Social Media en Content Beheer, zowel wat betreft de techniek als de marketing, zijn wij geslaagd in onze doelstelling om Social Media activiteiten van ad hoc naar strategisch om te bouwen. De eerste resultaten zijn zichtbaar. Wij kunnen Anton van harte aanbevelen bij het MKB zodat ook andere bedrijven de kansen van Social Media en Content Marketing optimaal kunnen benutten”.

“Dankzij Anton is ons bedrijf beter te vinden op Social Media. Door zijn heldere aanpak, rustige uitstraling en toegankelijke houding in onze samenwerking leert Anton je stapsgewijs omgaan met Social Media. Anton is een expert die goed kan luisteren en inspeelt op wat de klant nodig heeft”.

“Hoewel ik zelf toch wat sceptisch was of Linkedin en Social Media ons gaat helpen ben ik via Anton erg enthousiast geworden. Anton nam de tijd en heeft zich in ons bedrijf verdiept. En zie ik veel kansen voor mijn bedrijf en mijn persoon om meer uit Social Media en website te halen”.  

“Anton van atHoning heeft mij op zijn eigen persoonlijke en professionele manier geholpen om mijn Social Media met website voor mijn bedrijf krachtig en authentiek in te zetten”.

“Anton is deskundig op het gebied van Social media en content marketing en toont met zijn bedrijf het belang aan van het (goed) gebruiken van Social media en content door ondernemers. Zichtbaar zijn en gevonden worden is essentieel is voor een ondernemer om nieuwe klanten en uitdagingen te vinden. Het is vooral om belangrijk om gevonden te worden, door een sterk netwerk opbouwen en je als merk krachtig neerzetten. En als iemand je daarbij kan helpen is dat wel Anton...”

“Een samenwerking met Anton betekent gebruik kunnen en mogen maken van zijn knowhow, kennis, kunde en betrouwbaarheid. Anton gaat in alle rust met je in overleg en zoekt naar de juiste oplossing(en). Een proces op gang brengen staat centraal, waarbij een duidelijk doel wordt gesteld. Al met al een betrouwbare partner”!

“Anton Honing heeft bij ons in company cursussen Social Media gegeven. Anton is zeer deskundig en brengt deze materie onderhoudend over. Tijdens deze cursus krijg je alle ins en outs aangaande sociale media aangereikt. Na deze cursus ligt de sociale media wereld voor je open”!

“Sinds augustus van dit jaar word ik begeleid door Anton Honing. Hij heeft mij overtuigd van de meerwaarde van Social media. Het gaat dan om het zakelijk gebruik van Linkedin, Facebook, Twitter en bijvoorbeeld ook je website. Mijn twee bedrijven op gebied van Video&Fotografie en Reizen mogen zich sindsdien in een toenemende belangstelling verheugen. Langzaam zet die belangstelling zich om in betaalde opdrachten”.

“Anton is een goede coach, nauwgezet en geconcentreerd. Scherp in zijn analyses en adviezen. De methode die Anton Honing o.a. hanteert maakt gebruik van technische- en tactische ondersteuning van het Internet bedrijf Intermix in Sliedrecht. Ik kan iedere ondernemer, die het gevoel heeft, dat zijn bedrijf niet meer de aandacht krijgt, die het gewend was, aanraden in zee te gaan met Athoning. Het kost wat tijd, maar zie het als studie of een stevige opfriscursus. De resultaten komen zeker”.