Homepage Referenties Linkedin

Linkedin referenties/aanbevelingen bedrijven/organisaties

“Anton is een mensgerichte trainer die de vraag achter de vraag herkent. Hierdoor is hij in staat om zowel in een groep, als expert, kennis over te dragen op het gebied van Linkedin”.

“Maar ook om te fungeren als coach op individueel niveau. Dankzij zijn inlevingsvermogen weet hij snel een basis van vertrouwen te leggen en onder andere hiermee zijn klant een stap verder te helpen“.

Anton van @Honing heeft ons bedrijf op prettige wijze ondersteund in het creëren van een goede basis voor onze bedrijfs-/merkpagina's op Linkedin.

Daarnaast heeft Anton een praktische workshop verzorgd voor een aantal medewerkers ter verbetering van persoonlijke profielen waarbij ook richting gegeven is aan het verder vergroten van het professionele netwerk.

We zijn tevreden over het resultaat en we bevelen de diensten van @Honing dan ook van harte aan.

De training Linkedin van Anton Honing is een goede ondersteuning bij het verkrijgen van een andere job. Via zijn persoonlijke, deskundige en plezierige wijze van doceren is Anton in staat om je snel wegwijs te maken in de wereld van digitaal netwerken. In deze tijd een must om je geschikte baan op de arbeidsmarkt te bemachtigen.

Anton is een deskundige en zeer enthousiaste trainer.

Op een rustige en toegankelijke manier heeft hij ons de nieuwste ontwikkelingen van LinkedIn bijgebracht. Anton speelt erg goed in op de vraag vanuit het team, is to the point en vooral erg duidelijk. Een aanrader voor LinkedIn gebruikers!

“LinkedIn doelgericht en persoonlijk inzetten, precies wat Anton voor ons ook heeft gedaan“.

“Langzamerhand komen de reacties en afspraken bij ons ook binnen. Top Anton“.

Anton wist met zijn kennis en kunde zeer goed aan te sluiten bij ons kennisniveau en zeker zo belangrijk bij onze wensen. Anton is een inspirerende en zeer gedreven Linkedin specialist en netwerker. Hij wist ons daarmee te stimuleren en te enthousiasmeren. Ook nu nog, na de workshop weet Anton ons via Social Media aan te sporen om actief en alert te blijven in het zakelijk gebruik van Linkedin.

“Anton Honing heeft bij ons incompany cursussen Linkedin gegeven. Anton is zeer deskundig en brengt de Linkedin materie onderhoudend over“.

“Tijdens deze cursus krijg je alle ins en outs aangaande Social Media en vooral Linkedin aangereikt. Na deze cursus ligt de Social media wereld voor je open“.

Anton Honing heeft binnen ons kantoor de workshops Linkedin verzorgd. Bij mij vielen de schellen van de ogen, ik had geen idee van de zeer uitgebreide mogelijkheden van Linkedin. Dit alles werd op een duidelijke en rustige wijze uitgelegd. Het was zeer de moeite waard.

Anton heeft voor ons advocatenkantoor een 2-daagse Linkedin training verzorgd en veel tips gegeven om on- line via Linkedin beter zichtbaar te zijn en om Linkedin op de juiste wijze te gebruiken. Een echte aanrader!

Anton is een groot expert op gebied van het juist toepassen van Linkedin.

Hij heeft actueel opleidingsmateriaal en gebruikt dit om op ieder niveau mensen te begeleiden naar succes. Als mens heel benaderbaar en zonder ego, wat hem tot een uitstekende trainer en opleider maakt. Kortom sterk aan te bevelen voor eenpitters, MKB en grotere organisaties.

Anton is een deskundige en zeer enthousiaste trainer. Op een rustige en toegankelijke manier heeft hij ons de nieuwste ontwikkelingen van LinkedIn bijgebracht. Anton speelt erg goed in op de vraag vanuit het team, is to the point en vooral erg duidelijk. LinkedIn ontwikkelt zich snel en Anton weet de nieuwste ontwikkelingen haarfijn uit te leggen. Een aanrader voor LinkedIn gebruikers!

Anton heeft voor ons advocatenkantoor een 2-daagse Linkedin training verzorgd en veel tips gegeven om on- line via Linkedin beter zichtbaar te zijn en om Linkedin op de juiste wijze te gebruiken. Een echte aanrader.

Linkedin referenties/aanbevelingen zelfstandig ondernemers

“Met veel plezier heb ik de workshop Linkedin voor ondernemers gevolgd bij Anton. Hij is een echte professional met bijzonder veel vakkennis en een enorm netwerk. Zijn enthousiasme en know how hebben mij tot interessante inzichten gebracht. En tevens geleid tot een aanscherping in de communicatiestrategie. Wie behoefte heeft aan meer informatie over LinkedIn zou ik de workshop van Anton zeker aanbevelen“.

Ik heb een individuele workshop bij Anton Honing gevolgd en ik ben verrast door zijn prettige en deskundige manier waarop hij mij door de te zetten stappen begeleidde. Mijn profiel is daardoor nu professioneel ingevuld op een manier die bij mij past. Met de juiste vragen leidt Anton je door de diverse subtitels heen. Hij luistert goed en past zich snel aan het Linkedin kennisniveau aan van de cursist. Tevens hebben we samen een opzet gemaakt voor onze bedrijfspagina. Ik kan zijn hulp en ondersteuning van harte aanbevelen.

"Ik heb Anton leren kennen als een Linkedin expert die goed kan luisteren en inspeelt op wat de klant nodig heeft. Op een prettige en interactieve manier heeft Anton mijn Linkedin kennis sterk verbeterd. Met die kennis heb ik mijn Linkedin profiel en bedrijfspagina naar een hoger plan gebracht.

“Anton heeft mij tijdens een één op één coaching aan aantal tips en trucs geleerd. Dit heeft mij zichtbaar een beter profiel en bedrijfspagina opgeleverd. Mijn Social Selling Index (SSI) is met bijna 10% toegenomen. Anton is een toppertje op dit gebied. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen“.

“Bij Anton heb ik een Linkedin workshop voor ondernemers gevolgd. Ik heb zeer bruikbare tips ontvangen over het gebruik van Linkedin en in het bijzonder over de inzet van de bedrijfspagina. Interessante, praktische tips waarmee ik aan de slag kan om mijn LinkedIn profiel en bedrijfspagina te optimaliseren. Aanrader“.

Vandaag een zeer interessante workshop "Linkedin" gevolgd bij atHoning Online Meerwaarde. Anton geeft deze workshop op zeer inspirerende en duidelijke wijze, echter het blijft laagdrempelig. Thanks

“Afgelopen week heb ik de LinkedIn training voor ondernemers bij Anton gevolgd. Anton geeft met passie zijn kennis door over LinkedIn. Hij is klantvriendelijk, enthousiast over zijn vak en geeft handige tips en trucs zodat de deelnemers zelf ook weten hoe ze LinkedIn optimaal kunnen inzetten voor hun eigen acquisitie. Dank je wel voor de duidelijke uitleg. Ik ga er mee aan de slag“.

“Bij Anton heb ik de linked-in workshop basis + gevorderd gevolgd. Anton is lekker zichzelf, erg prettig om naar te luisteren en wil je overal bij helpen! Hij legt duidelijk uit en geeft goede voorbeelden“.

“Anton laat je op een fijne informele wijze zien hoe je LinkedIn het beste kunt inzetten voor je eigen doelen. Door de manier van uitleggen, veel zelf te laten doen en ruimte te geven voor discussie kwam ik erachter lang niet alles te weten over LinkedIn. Met de kennis die ik tijdens de workshop heb opgedaan heb ik mijn profiel en bedrijfspagina aangepast en zie nu al resultaat. Aanrader! “

“Anton heeft mij op een ochtend de fijne kneepjes van Linkedin uitgelegd. Hierdoor gebruik ik Linkedin efficiënt en effectief, voor acquisitie en onderhoud ik mijn zakelijk netwerk. Top Anton en bedankt voor de heldere uitleg“.

De training over het gebruik van LinkedIn heb ik zeer gewaardeerd. Jouw uitleg was zowel theoretisch als praktisch prima. Ik zal je bij mijn relaties aanbevelen. Succes met je trainingen.

"Anton laat je op een fijne informele wijze zien hoe je LinkedIn het beste kunt inzetten voor je eigen doelen. Door de manier van uitleggen, veel zelf te laten doen en ruimte te geven voor discussie kwam ik erachter lang niet alles te weten over LinkedIn. Met de kennis die ik tijdens de workshop heb opgedaan heb ik mijn profiel en bedrijfspagina aangepast en zie nu al resultaat. Aanrader!

Anton, geeft verfrissende Linkedin workshops met eyeopeners en stimuleert je om verder te gaan met Linkedin!

In een paar uur heeft Anton mij gewezen op diverse nuttige LinkedIn functionaliteiten welke ik nog niet kende. We hebben een bedrijfspagina aangemaakt, en mijn bestaande profiel verbeterd. Ik was in beginsel sceptisch, maar vond het zeker waardevol en leerzaam. Mijn profiel is nu completer, persoonlijker en sterker.

Linkedin referenties/aanbevelingen werknemers

“Ik heb recentelijk een workshop Linkedin bij Anton gevolgd. Ik heb Anton leren kennen als een open persoonlijkheid, waar je je meteen bij op je gemak voelt en hij heeft goede kennis van de materie. Hij weet alles duidelijk en geduldig uit te leggen“.

Ik heb onlangs een Linkedin training bij Anton gevolgd. Anton heeft veel praktische kennis en weet dat goed over te brengen, zodat ik direct mijn profiel kon aanpassen en verbeteren. Daarnaast biedt hij voor alle deelnemers een duidelijke toegevoegde waarde.

Anton is een uiterst geduldige trainer die op heel toegankelijke wijze Linkedin training geeft. Hij is flexibel, beantwoord alle vragen moeiteloos en zet je praktisch aan het werk. Met als gevolg dat ik mijn LinkedIn profiel goed kan beheren, waar nodig aanpassen en er mee kan werken!

“LinkedIn is een platform waar veel meer uit te halen valt dan dat in eerste instantie wordt gedacht. In een rustige, leerzame training van ruim drie uur heeft Anton de (soms nog verborgen) functionaliteiten van LinkedIn besproken. De handige trucjes heb ik vervolgens toegepast. En met resultaat! Mijn LinkedIn profiel is nu persoonlijker, duidelijker en completer“. 

Anton heeft mij op een prettige manier laten zien hoe je beter met LinkedIn kunt omgaan. Zijn persoonlijke en professionele aanpak hebben mij goed geholpen“.

"Niet alleen droog oplepelen van stof, maar met name de persoonlijke aandacht en de ruimte voor discussies heb ik als zeer positief ervaren. Dat kan alleen als er voldoende vertrouwen is tussen trainer en deelnemers.”

 “Alles wordt prima uitgelegd. De trainer is enthousiast en kan de dingen goed overbrengen. Erg leerzaam en veel bruikbare tips.”

Zeer prettig. Kundig, persoonlijk en vanuit persoonlijke ervaring.”

“Leerzame training door een toegewijde coach. De training leert je de mogelijkheden van LinkedIn kennen en biedt je handvatten om verder te gaan in het proces van loopbaanontwikkeling.”

LinkedIn referenties/aanbevelingen oud-Rabo collega's

"Was zeer interessant en leerzaam. Merk gelijk al resultaat door aanbiedingen van interessante jobs. Netwerk goed uitgebreid.

"Anton is een zeker gedreven en passievolle Linkedin trainer. Hij heeft mij goed geholpen en voorzien van waardevolle informatie om mijn Linkedin profiel verder te optimaliseren. Ik beveel Anton graag aan bij mensen die meer uit hun Linkedin profiel willen halen.

"Anton heeft mij uitstekend geholpen bij het wegwijs maken op Linkedin en het verbeteren van mijn profiel. Hij geeft niet alleen veel praktische tips over het inrichten van het profiel maar ook over de wijze waarop ik Linkedin zelf kan gebruiken als informatiebron. Hij deed dit op zeer plezierige en heldere wijze en voor mij werkte het prima om "individueel les " te krijgen. Ik kan Anton aanbevelen.

“Dit was noodzakelijk door de enorme reorganisatie binnen Rabobank en het zoeken naar ander werk. Hij heeft dit op een zeer plezierige en professionele wijze gedaan zodat onze profielen er veel sterker bij stonden en een belangrijke bijdrage levert bij het zoeken naar ander werk. Anton is zeker aan te bevelen om hierbij van dienst te zijn.

Ik heb een LinkedIn training gevolgd van Anton Honing. Het was een erg duidelijke training waarin voldoende tijd en mogelijkheden zijn voor vragen. Tevens wordt er goed gekeken naar de persoonlijke behoeften van de LinkedIn gebruiker.

Linkedin referenties/aanbevelingen werkzoekenden

“Dacht ik toch dat ik wel aardig de weg wist. Bleek dat er toch nog heel veel te leren was. Anton weet de kennis en ook zijn ervaring op een heel prettige manier en heel gedegen over te brengen. Een zeer nuttige dag. Resultaten zijn er ook. Ben direct al benaderd“. 

“Bij Anton als oud-collega één op één LinkedIn training gevolgd. De meerwaarde hierin vond ik in tips en coaching specifiek op je persoonlijkheid, om zo je personal branding op LinkedIn te laten opvallen. Meer dan de moeite waard om een één op één training bij Anton te volgen, het is intensief, je krijgt veel voor terug om toe te passen! “.

“Anton heeft mij in 2 avonden enorm geholpen met mijn LinkedIn profiel. Mijn profiel is van gevorderd naar zeer deskundig gegaan. Anton is een fijn persoon die de tijd neemt, goed uitlegt en je meteen laat oefenen en huiswerk meegeeft. Mijn Linkedin is enorm geoptimaliseerd waardoor het mij flink zal helpen om mijn doel te bereiken. Bedankt Anton“.

Hoi Anton, er is een (Linkedin) wereld voor me opengegaan! Je bent erg duidelijk in de uitleg, heel behulpzaam en geduldig! Hartelijk dank voor de superfijne coaching!!

Anton leert je hoe je op een slimme en sterke manier je profiel aanmaakt, zodat je dat doelgericht kunt inzetten op zoek naar een (nieuwe) baan en om je netwerk hiervoor krachtig in te zetten en op te bouwen.

Anton heeft mij duidelijk uitleg gegeven wat de mogelijkheden zijn binnen Linkedin. Die zij legio. Anton neemt de tijd en helpt je heel graag bij die aspecten die jij wilt weten. Het is zeker aan te bevelen om een bijeenkomst te volgen want het kan je in de toekomst heel goed helpen.

Ik heb vandaag een 1op1 LinkedIn coaching van Anton gehad. Een zeer prettige ervaring. Direct contact met adviezen en oefeningen. Op een rustige manier gegeven met aandacht voor de persoon.

In april heb ik een LinkedIn basiscursus van Anton gehad. Ik dacht dat mijn profiel er goed uitzag. Maar na veel tips en een achtergrond met pakkende
tekst over wie ik ben en wat ik ambieer wordt mijn profiel veel vaker bezocht.
Hij legt alles rustig uit en dat is vooral fijn, omdat de meeste mensen uit de groep boven de vijftig waren. Nogmaals dank Anton en veel succes
.

Anton weet je te prikkelen om Linkedin tactisch in te zetten.

Stapsgewijs leert Anton je omgaan met LinkedIn: rustig en geduldig stemt Anton zich uitstekend af op je niveau. Anton komt ook heel genereus over.

Deze maand heeft de Netwerkgroep 45+ Nijmegen Anton Honing aangetrokken om de LinkedIn Workshops op een hoger plan te tillen. Anton is een professionele coach die vanuit de praktijk de trainingen zelf vorm kan geven, De eerste sessie was uiteraard leerzaam en verhelderend. Voor vele netwerkers is zijn aanpak“.

Ik heb via netwerkgroep45lus een LinkedIn training gevolgd via Anton en er veel van opgestoken. Hij is geduldig, duidelijk en enthousiast en bereid om al zijn kennis te delen ook via een hand-out van de training, Mocht u meer willen leren over Linkedin en de effectiviteit daarvan willen vergroten kunt u heel goed bij Anton terecht.

Ik heb Anton leren kennen via mijn werk als voorzitter van de stichting HetWerkt! Wijchen. Hij heeft voor ons met succes een aantal LinkedIn trainingen voor beginners verzorgd. Ik heb Anton leren kennen als een actieve en gedreven man, die met veel kennis en plezier zijn trainingen geeft. Hij is een toegankelijke en inspirerende trainer die een prettige en leerzame interactie met de deelnemers heeft. Kortom, iemand met veel kennis en een prettige collega om mee samen te werken!

“Ik heb Anton ervaren als een zeer vriendelijke en deskundige Linkedin trainer die op maat gemaakte trainingen kan geven en handig inspeelt op vragen. Hoewel ik al enige kennis had van Linkedin heeft hij mij in een speciale Linkedin workshop enkele waardevolle tips mee kunnen geven.  Kortom niet de zoveelste presentatie of cursusje Linkedin maar een training waar je echt iets aan hebt en die je makkelijk in praktijk kunt brengen. Een aanrader!

Ik heb met Anton zeer goed samengewerkt, hij is betrouwbaar en geeft waar voor je geld! Hij werkt "samen", samen kunnen we iets leren van elkaar, met elkaar. Geeft een kick en werkt inspirerend, zo ben je gauw een paar uur verder…en je hebt een schat aan informatie!

Anton Honing verzorgt trainingen en coaching voor Social Media, LinkedIn, Twitter en Facebook. Effectief gebruik van een LinkedIn-profiel en gericht vacatures zoeken staan voorop. De trainer stemt af op het niveau en de vragen van de cursist. Zijn open attitude en positieve uitstraling werken mee. Ook is het duidelijk ook dat hij een goed opgeleide trainer is.